PC-re is megjelenik a Sonic Generations

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár teljesen megértjük, ha valaki már régen ráunt Sonicra, ugyanakkor az is tény, hogy a Sonic Generations az elmúlt idők egyik legígéretesebb próbálkozása a Sega-tól a kék sündisznó főszereplésével. A játékot eredetileg konzolokra, majd az újgenerációs kézikonzolokra jelentették be, és úgy néz ki: jön PC-re is.

Bár formális bejelentés és megerősítés nem történt még a Sega részéről, a korábbi pletykáknak megfelelően úgy néz ki, a Sonic Generations elkészül PC-re is, ráadásul egy napot sem fog késni a PlayStation 3-as, Xbox 360-as és 3DS-es verziókhoz képest. A Green Man Gaming és a Direct2Drive kínálatában már megjelent a játék számítógépes változata, november 4-én várható a premier.

Mindezzel együtt a minimális és az ajánlott rendszerigényre is fény derült, íme:

Minimum gépigény

  • Microsoft Windows 7, Vista vagy XP
  • Kétmagos, 2 Ghz-es Intel Pentium processzor vagy hasonló AMD
  • 2 GB RAM, Vista esetén 3 GB RAM
  • NVIDIA GeForce 8800 vagy ATI Radeon HD 2900
  • 11 GB szabad helye a merevlemezen


Ajánlott gépigény

  • Microsoft Windows 7
  • 2,66 Ghz-es Intel Core i5 vagy 3 Ghz-es AMD Phenom II X4 processzor
  • 3 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 460 vagy ATI Radeon HD 5850


A pletykák szerint a játék később PlayStation Vitára is megjelenik, de erről a változatról még mindig nem tudunk semmi biztosat.

18.
18.
lakodani95
Erre is jön majd gyűjtői változat?
17.
17.
mephi
#8: Ez remek hír, remélem normális árazást kap.
PC játékos vagyok, de még én is tisztában vagyok azzal, hogy a húzósabb konzoljátékok nem fognak megjelenni PC-n. Szóval teljesen felesleges a sírás, meg az okoskodás, inkább örüljön a fejed, hogy hoznak PC-re olyan címet, ami abszolút nem a PC játékokra jellemző.
16.
16.
giga321
Én örülök neki biztos el lehet ütni vele az időt. Arra jó hogy a komolyabb címek ( AC:R , Batman AC, BF3 , COD MW3 , L.A.Noire, ) előtt egy ilyennel toljam.
15.
15.
Darox
Hurrá! Ez volt az első dolog ami eszembe ötlött és majdnem hangosan fel is kiáltottam. Soha nem szerettem a platform játékokat de anno a Sonic-ot próbáltam és az nagyon tetszett. Örülök nagyon, de a gépigény picit nagynak tűnik.
13.
13.
zola2000
Most látom a gépigényt ... háát ez sem az optimalizáció csúcsa.
10.
10.
zola2000
#1: mellesleg itt egy véletlenszerű régebbi hír, ahol többen is szerették volna ha megjelenne ez a játék pcre:
http://www.gamekapocs.hu/hir/24700/ot_percen_at_mozog_a_sonic_generations

most tehát például nekik.
9.
9.
zola2000
gow-rdr minek? akit a sonic érdekel azok közül kevesebben torrenteznek mint akit a gow-rdr érdekel (kivéve ha valaki nosztalgia miatt szerzi be sonicot, vagy ha ez tényleg jobban sikerül mint az eddigi sonic részek).

egyébként a segától egy dolog érdekelne: egy újabb dreamcast gyűjtemény, amiben a sakura taisen részei (1-4) vannak angolul (mármint angol felirattal, a szinkron maradjon az eredeti)!
8.
8.
Skyer
#4: Pc-re ne ezt portolják, pc-re szépen GoWot, RDR-t, és a többi hasonszőrű játékot portolják, ne egy kék sündisznót.
Kösz.
7.
7.
pjoco
Főleg ha kapunk egy Iron Man vagy egy Hulk féle hulladékot! xD
6.
6.
Adon_trollface
EZAZZZZ!
Igaz hogy nem fejlesztik Wii-re,de legalább gépen tudom tolni :D
5.
5.
giga321
LOL , na akk majd megnézem milyen lesz.
4.
4.
FekaFOB
Ebben mi a jogos? Nem hogy örülnétek neki pöcsköszörűk. Ha valami nem jön egy platformra akkor sírtok, ha valami jön akkor meg kérdezitek hogy ugyan minek adják ki még erre is? Én örülök ennek és még az is lehet hogy beruházok rá PC-n, mint az összes többi Sonic részre, melyet a legutóbbi steames Sega akciókor követtem el...
3.
3.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, nekem egy másik szó jutott róla eszembe, mégpedig az, hogy "köszönöm" . :D Függetlenül attól, hogy lehet, ha olcsó lesz kipróbálom, az asszony úgyis imádja az ilyeneket. Amúgy is mivel "konzol sucks" (no offence :), így legalább mégis lesz alkalma játszani vele :)))
2.
2.
Necreon
#1: Jogos a kérdés. Nem hogy megvenni, letölteni sem fogja a kutya sem... zseniális módon a SEGA levonja a következtetést, hogy minek fejlesszen PC-re. Mondjuk nem EZT kéne, és akkor talán...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...