Launch traileren az új Spyro-játék

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 13.
  • Videó
Link másolása
Nagy visszatérő Spyro, az aranyos sárkány. A hét végén jelenik meg szinte minden létező platformra a Skylanders: Spyro’s Adventures. Nem kisebb céllal vetjük bele magunkat a játékba, minthogy megállítsuk a Káosz seregeit - ehhez persze egy ütőképes csapatot kell összeállítanunk.

Gyűjthető akciófigurák keretében a Spyro’s Adventures összehozza a műanyag bábúk és a videojátékok legfőbb vonásait, maga a Skylanders emellett igazi nosztalgikus élményeket kelt bennünk. Október 16-án startol a cím 3DS-re, PC-re, Wii-re, PS3-ra. Xbox 360-ra és számos mobileszközre. Készen állsz sárkányoddal az égbe törni?

10.
10.
Gábor36
PS2-s 1 és 2 Spyro game-val játszottam, de nem jöttek igazán be, mert nagyon monoton volt. A 2-t már végigvinni se bírtam, annyira untam. Ez pedig hát nem tudom. Spyro arca nagyon nem tetszik, eltűnt az orra, illetve megint kis sárkány lett. Majd megnézem milyen, de remélem nem valami gagyi 5 éveseknek való játékot hoznak össze.
9.
9.
metercsiken
Én nem ismerem ezt a játékot, de nagyon hangulatosnak tűnik!
Szeretem az ilyen vicces rajzfilmszerű game-ket!
Kicsit ki lehet velük pihenni a sok "hentelést". : )

Remélem azért grafikailag nem a videó végén látható( tv-ben )lesz a mérvadó!

Egyébként tuti vétel!
8.
8.
adriano28
elég fostosnak nézki de várommal
7.
7.
SWBF2
#6: Spyro 3 is jó volt.
6.
6.
StoryTeller
#1: nekem is nagy kedvenc volt de Spyro 2 óta nem volt használható Spyro játék szvsz. A Crashbandicoot széria is hova jutott a Crash 3 után...
5.
5.
rossitibi
Jó volt az előző,barátnőmmel ketten nyomtuk végig! :) Ritka az olyan ami 2 játékos és még jó is! Nem értem a komolyabb címekkel mért nem tudják megcsinálni! Néha szórakoztatóbb ha van társaság,meg a csajod se cseszeget hogy unatkozik :)
4.
4.
hakydakillah
Kíváncsi leszek rá, mert ez a játék még abból az időszakból van, amikor még tudtak ebben a műfajban nagyon jó játékokat csinálni, pl. Crash Bandicoot, Spyro, Tomba, Ape Escape, Rayman, Klonoa, Oddworld…..
3.
3.
mamgu
WOW may the marketing be with you ...
2.
2.
daenath
Noh ezt kiprobalom, anno rengeteget toltam a regi Spyro-t PS1-en :)
1.
1.
Dercsi
Kezdődik a játék dömping...Nem is tudtam hogy lesz egy új Spyro...Egyik nagy kedvencem volt anno! Remélem hogy ez még jobb lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...