Nincs tervben újabb Def Jam és NBA Street

Az EA Sports új főnöke, Andrew Wilson elismerte, hogy jelenleg nincs a terveik között az, hogy a cég újra visszahozza a Def Jam és az NBA Street sorozatot a köztudatba. A rebootok között meg kell elégednünk a FIFA Streettel és az új SSX-szel. Persze nem lesz ez mindig így.

A The Guardian magazin megkérdezte Andrew Wilsontól, hogy visszahozza-e az EA Sports a két frencsájzt, mire az úriember úgy felelt, hogy "most nem". Sajnáljuk a Def Jam Icon és az NBA Street rajongókat, de a cég nem hagyja parlagon az arcade-osabb élmények kedvelőit.

Wilson elmondása szerint a múlt évben elindított NBA Jam sorozat pont ez az űrt tölti majd be, az NBA Jam: On the Fire Edition ebben a hónapban landolt Xbox Live-on és PSN-en, a FIFA Street három év után tér vissza, míg az SSX négy év után. Merje valaki azt mondani, hogy nem a rebootok korát éljük. A címben szereplő két frencsájzra tehát se idő, se pénz nincs. Jó, mondjuk ez utóbbi elég hihetetlen érv.

Soha ne mondd, hogy soha - emelte ki Wilson, tehát a remény még megvan, ám "szenvedélyes" csapatukkal mindig átrágják magukat azon a kérdésen, hogy inkább egy új típusú terméket készítsenek, semmint a régi és elfeledett címeket erőltessék.

Az utolsó Def Jam játék még 2007-ben jelent meg, hasonlóan az NBA Street Homecourthoz - tehát azért időszerű lenne újra leporolni őket. Semmi baj, ha a jelenlegi címek lefutnak, talán visszatérnek hozzájuk ismét.

4 komment - szólj hozzá!