Molyneux-nek nincs köze az új Syndicate-hez

  • Írta: InGen
  • 2011. október 15.
  • Hír
Link másolása
Létezett egykor egy legendás cég, amit úgy hívtak: Bullfrog. Talán még emlékszünk rá. Ennek a vezére volt Peter Molyenux, s az ő keze alatt készült a legendás Syndicate. Felmerül tehát a kérdés, hogy vajon van-e valami köze a játék remake-jéhez is? Nos, nincs.

Az új Syndicate művészeti vezetője, John Miles nyilatkozott arról, hogy nem keresték meg az 1993-as klasszikus Syndicate-en dolgozó csapatot vagy éppen Peter Molyneux-t. Ennek ellenére, mivel a Starbreeze egy régi csapat, több olyan ember is dolgozik jelenleg a brigádban, akik korábban a Bullfrognál húzták az igát, így véletlenül olyanok is, akik a régi Syndicate-en munkálkodtak.


Arra, hogy miért tértek el ennyire az eredeti stílustól, Miles így válaszolt: "A Syndicate világát, fegyvereit, cégeit, karaktereit és hangulatát szerettük volna újra előhozni a jelenlegi közönség számára. (...) Nem akartuk teljesen lemásolni az eredeti játékot." Miles úgy gondolja, amikor a rajongók majd először próbálják ki az anyagot, rájönnek, hogy a fejlesztők jól döntöttek, s rengeteg olyan apró részletet fognak észrevenni, melyeket az eredeti klasszikusból emeltek át.

Felmerült még a mostanában sokat hallott kérdés is: miért hasonlít ennyire a játék a Deus Exre? Nos, Miles szerint a dolog pusztán véletlen, hogy ilyen közel esett egymáshoz a Syndicate bejelentése és a Deus Ex megjelenése. Másolásról szerinte szó sincs, tekintve, hogy a játékot már 2008 óta fejlesztik.

1.
1.
metercsiken
Néha elkerülhetetlen,hogy két játék hasonlítson egymáshoz,de szerintem nem is kell ezzel túl sokat foglalkozni!
Inkább az a lényeg, hogy élvezhetőek legyenek ezek a game-k!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...