Nem veszik eléggé a Resistance 3-at?

  • Írta: InGen
  • 2011. október 15.
  • Hír
Link másolása
Megjött, leteszteltük, aztán elfelejtettük. Úgy tűnik, hogy a játékosok java része még a második pontig sem jutott el, hanem rögtön megvenni is elfelejtette. Az első havi eladások ugyanis messze alulmúlják a második rész teljesítményét, ami nem jelent sok jót.

Az Egyesült Államokban a megjelenést követő egy hónapban 185 ezer darabot sikerült eladni a Resistance 3-ból, az NPD egyik elemzője, Anita Frazier szerint. Ez nem túl kiemelkedő a második rész 385 ezres darabszámához viszonyítva, akárhogy is számolom, kereken 200 ezerrel kevesebb.


Alapból csak a hetedik helyen tudott indított az amerikai top 10-es listán, s olyan címek előzték meg, mint a Deus Ex, a Gears of War 3 vagy a Dead Island. A szintén hatalmas piacnak számító Egyesült Királyságban a negyedik helyet kaparintotta meg a PS3 egyik legnagyobb exkluzív címe; itt megelőzte őt a Driver: San Francisco, a Warhammer 40.000: Space Marine és a Dead Island.

A Resistance 2-ből körülbelül 3 millió példányt sikerült eladni összesen. A fentiek alapján a harmadik résznek nagyon bele kell húznia, hogy tartani tudja ezt a számot.

19.
19.
wigyory
Nekem meg volt az 1-2, de már túladtam rajta a vaterán, most tolom a 3-at és valóban jobb a 2-nél/SZERINTEM! Amúgy ott vettem ezt is zsir új-ként- promó változatban, csak nincs kiskönyv és cd-tokban van, de teljes értékű cucc.
18.
18.
secret.
2 út van: kiadják csakis ps3-ra ami már mégkirájabbá teszi a platformot, vagy csak kevés lesz ez az 1 ahoz a nagy kasszasikerhez. A fagyi visszanyal :)
17.
17.
p3ti
Néha vannak nagy siker címek amik nem fogynak annyira , pedig tényleg fasza kis sorozat a Resistance . Egyszerűen csak rossz időpontba jött ki a játék , túl sok cím jelent meg utóbbi pár 1,5 hónapba , illetve még fog is . Én színtén úgy vagyok vele mint legtöbben , majd ha lemegy ez a sok megjelenés , elfogynak a számomra igazán érdekes címek , akkor majd megveszem .
16.
16.
Neo1989
Én is megveszem de nem most :)
14.
14.
danez11
én majd megveszem, .. később
12.
12.
kopic
#11: Az mindeg hog most exkluzív-e vag sem. Sztem ez nem befojásolja a játék eladásait.
11.
11.
Extol
Jó hogy nem veszik annyian mert PS3 exkulzív.
10.
10.
Nathan
#6: ja haver igazad van én se vettem meg mert az Uncharted 3 matt inkább
9.
9.
Exinor
Szerintem az online pass is sok embert visszariaszt a vásárlástól és inkább megvárja ameddig lemegy a játék ára. Nyugaton inkább divat a használt játék, mint a warez, így meg nehéz egy játékot elpasszolni.
8.
8.
Playstation3_GameR
Batman, Assassin's Creed, Uncharted3, az új lövöldékről nameg a szinte minden évben taroló sportjátékokról nem is beszélve, elég sűrű lett ez az ősz. A Resistance pedig a feláldozható címek közé került. Valamikor én is tervezem a beszerzését, de idén esélytelen, nem fér bele a keretbe. Ráadásul az exkluzívak mezőnyében akiknek választaniuk kellett azok most vélhetőleg az Uncharted-et választották, mint elsőnapos vételt.
7.
7.
Slik
6.
6.
Sheodon
#5: Szerintem meg inkább nincs most pénz... annyi cím jön ki mostanság, hogy az ember kétszer is átgondolja, hogy melyik az az 1-2, amit beszerez a sok jó közül. Ha pl. nyáron jön ki, tuti, hogy sikercím, mert akkor annyira nem volt verseny, hogy mindenki elkapkodta volna, de így nem.

Majd bepótolja télen/tavasszal, akit érdekel - akár használtan, akár újonnan.
5.
5.
n_csacsi
hát mindenesetre elég fura, mert én játszottam a resistance 2-vel, haverom viszont ki tudta próbálni a 3-at és azt mondta, hogy 100x jobb, mint a 2...lehet, hogy mindenki inkább a killzone3-ért van oda?
4.
4.
kharami
#2: Akkor fordítva!:) Csak marhára feltünt annyi különbséggel, hogy ott kék!:D
3.
3.
ReNegAdE
Nem értem miért!Nekem nagyon tetszett!
2.
2.
fityman
Engem egyik rész sem érdekelt igazán. A harmadik rész megjelenéséről meg teljesen lemaradtam.
#1: Ez a pajzs már az első részben is ott volt úgyhogy ez a hasonlóság inkább fordítva igaz.
1.
1.
kharami
Pedig kipróbáltam haver ps 3 ján és nekem nagyon bejött!;) Csodálom!:/ Amúgy az a sárga pajzs csak nekem tűnik olyannak mint a rage ből a shild guards nak a pajzsuk?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...