Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#9: A tartalom sem egy utolsó dolog... Ami egy 20, de még egy 200 ezres telóban sincs meg, vagy csak másképp van meg.
Nem a 3D a fő tulajdonsága, hanem hogy új, minőségibb hordozható Nintendo tartalmat csakis ezzel érhetsz el, semmi mással a világon nem!
#10
Valaki lefordítaná samatagrav írásait magyarra?
#8
#7: Most már értem, hogy miért beszélsz állandóan a 3DS mellett: azért mert fogalmad sincs az egész gépről a 3D-n kívül az égvilágon semmit, de semmit nem tudsz róla...
Ajánlom figyelmedbe:
http://ds.ign.com/articles/109/1099732p1.html
és ezt is:
http://ds.about.com/od/nintendods101/tp/Should-You-Buy-The-Nintendo-3ds-Or-The-Nintendo-Dsi.htm

Ha ezeket végigfutottad és házi feladatként még 1-2 tényt, akkor tudunk érdemben beszélni, addig csak egy tudatlan és értetlen troll leszel a szememben.

Plusz funfact: gondolom a PSP-s egy analógtól nem kaptál hányingert.
#6
#5: Az "akinek van esze" elég erős. De tudom, akinek anno volt esze, az Sega Game Gear-t vagy Atari Lynx-et vett, ahogy tette ezt a PSP-vel is a DS-sel szembe, vagy a Wii-vel a másik két konzollal szemben, ugye?

Akinek Vita kell, az azt vesz, akinek pedig Nintendo termék majdnem fele annyiért, azt pedig 3DS-t vagy továbbra is DS-t harmad annyiért.
Nekem van eszem is és annak egyáltalán nincs ágában Vita-t venni. De akinek az tetszik, az vegye azt, másra van szüksége, mint amit a 3DS nyújt.

A 3DS eladásait látva már egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, sőt, hogy megint 2:1 arányú lesz a két konzol, ahogy az előző generáció számadatai is mutatják.
#4
"A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg"
NÉMILEG ???

A világ legjobban fogyó konzolja az elmúlt hetekben a 3DS, csökkenő tendenciát alig-alig mutatva. A maga 225 ezer / hét eladásaival kb 45 ezerrel megy el több belőle, mint PS3-ból és 50 ezerrel több, mint 360ból. Ez mellett még DS-ből is elcsorog 85 ezer / hét, míg a Wii 95-öt, a PSP meg 75-öt produkál.

Az árvágás kellett, most már annyiba kerül, amennyit szívesen kiadnak érte az emberek. Itprincmáni.

Mi lesz itt kb 1 és másfél hónap múlva egészen Karácsonyig és még azon jóóóóval túl is, ha kijön az új Mario 3D Land és Mario Kart 7 ?! ;)
#2
Mjd visszaszedi a slide pad-el nintendo bácsi az árcsokkentést....
#1
Azért a Dead Island-el elég hatalmasat robbantottak. Kíváncsi vagyok mikor jelentik be a folytatást.

A hírhez: Ekkora csökkentés után ez még mindig csak a minimum...