Syndicate - honnan is indultunk?

Nem akarunk a vérbeli Syndicate-rajongók lelkébe tiporni, hiszen bárhogy is csűrnék-csavarnánk a dolgot, maga a tudat, hogy FPS-ként születik újjá Molyneux stratégiája, egyből felérne egy szívrohammal. Érdemes viszont egy videó formájában képben lenni a kezdetekkel.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
LtK
#14: Nem tudom te mit olvastál de ezek szerint nem az én kommentemet. Amit leírtam azt úgy gondoltam ahogy az ott van, egyszerű mint a faék.Az IQ-s részt nem is tudom, hogy gondoltad =S=D Á-á, nem azt mondtam, hogy csak azért, hanem mert még nagyon is hasonlít rá szerintem, csak ugye mivel hamarabb volt,ráadásul 1 hónapja kaptuk meg kb, mindenki nagyon emlékszik rá.Lehet ha 1 év múlva kaptuk volna a videókat a Syndicate-ről nem tűnne fel senkinek a hasonlóság.
#14
#12: Most azt mondod, hogy rajtam és egy két emberen kívül senkinek nincs annyi IQ-ja, hogy felfogja, ez nem koppincsolás és nem hasonlítgatja össze a két játékot? Mert nekem konkrétan ezt sikerült levennem a mondanivalódból. De javíts ki, ha tévedek, csak mert azt mondod, hogy annyi az összehasonlítás oka, hogy egymás után jön a játék. Viszont ez nem az értelmes gondolkozásra utal. És ezt nem kötözködésből mondom, csak tényleg nem értem a dolgot.
#13
#10: Nem vitázni akarok csak sztem DzungelCsirke jól írta...mindkét játék cyberpunk stílusjegyeket visel sőt a Deus Ex-nek még a 2 fő színe is az arany és a fekete ami a cyberpunkban is elég hangsúlyos.

A két játék összehasonlításáról meg sztem nincs értelme beszélni...ezzel az erővel visszanyúlhatunk a Ghost in the Shell-ig és akkor azt világot próbálják másolni sok éve, bár nekem sztoriban még semmi sem múlta felül.

Az új Syndicate sztem jó lesz ha más miatt nem is de a "business is war" szlogen ebben a kinézetben izgalmas történetet takarhat...
#12
LtK
#11: Lehet több helyről lopott a Deus Ex, viszont ezek szépen össze voltak gyúrva és lett belőle egy jó játék. Na és ezek után jön most a Syndicate ami lehet, hogy ugyanúgy máshonnan lop, de mivel ők is majdnem ugyanazzal a recepttel dolgoztak, és a Deus Ex hamarabb volt, ahhoz fogjuk hasonlítani. A másik meg, hogy lehet nem tűnne fel sok mindenkinek a hasonlóság ha nem most ömlesztenék a videókat róla,de mivel most jött ki ezért, igen. Szóval fogadd el, hogy szerintünk ez hasonlít rá.A játék maga pedig videók alapján jó lesz szerintem.Magyarul, nem szarozta le senki.
#11
#10: akkor a felhozott példát is lehet szidni, mert abban sem volt semmi újítás. zár feltörés? mű végtagok? nem létező fegyverek? nagyon egyedi.... a világ is ismerős... honnan is? Az appleseedből pl. vagy bármelyik másik filmből, meséből vagy játékból, ami a jövőben játszódik. Egy tipikus jövőképet használt a deus ex, és a syndicate sem rugaszkodott el tőle nagyon. ennyi a közös.
#10
#7: Én most írtam talán másodszor. :)

Azért hoztam fel a Deus Ex-et, mert aktuális s egyébként sincs túl sok hasonló alapötletre építkező játék.
Ne írd már, hogy nem lehetnek újítások...sci-fi világ, szóval a lehetőségek körülbelül végtelenek, még az mellett is, hogy az alapfelütés adott.

8: Cyberpunk? Gondold át újra.
#9
Én várom nagyon sok szeretettel.
#8
#7: Ne izgulj, ez fog menni ezentúl. Ahogy az MMO a legtöbbeknek megállt a WoWnál, úgy a cyberpunk világról is mindenkinek a Deus Ex fog eszébe jutni... Bár legalább ebben az esetben az alapanyag jó.

Lényeg a lényeg, reméljük nem lesz mindenki butus, és húz le egy játékot csak azért mert hasonló világban játszódik.Talán a már tucattá hajtott fantasy szerepjátékok helyett kapunk pár sci-fit is.
#7
#4: Ezt nem unjátok még? Annyi köze van a deus ex-hez, mint annak a dead space-hez. Ilyen a science fiction világa. Ezt sem lehet végtelenségig újításokkal bélelni. Nem mintha a deus ex-ben sok olyan dolog lett volna ami tényleg újdonság. kb. semmi.
#6
LtK
#4: Pontosan
#5
Így egy videon nézve a régit meg az újat a régi továbbra is jobban tetszik :)
#4
Még mindig egy lebutított Deus Ex-nek tűnik, ami számomra egy kicsit sem pozitív...
#3
Nem is tudom, nekem ebből csak az jött le, hogy egy nagyszerű stratégia-rpg-akció keverékből csináltak egy csőfps-t. Ezt inkább elhallgattam volna. Amennyiben viszont az új Syndicate is hasonló lesz, visszaszívom, de eddig sajna csak lineáris lövöldözést mutattak belőle.
#2
Már az első videó óta a várólistám élén van ez valami kegyetlen jó lesz !!!
#1
nem rossz :)