Többszörösen beelőzte a FIFA 12 a PES 2012-t

  • Írta: InGen
  • 2011. október 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagy lehet az öröm az EA Sportsnál, a FIFA 12 eddig ugyanis rekordmértékű eladásokat produkál. De ez még semmi: a nagy konkurens Pro Evolution Soccer ebben az évben gyakorlatilag sehol nincs, huszonötször annyi FIFA-példány ment el eddig, mint PES.

Keith Ramsdale, az Electronic Arts Europe alelnöke nyilatkozta, hogy a FIFA 12 jelenleg 25-szörösen felülmúlja eladásokban a Pro Evolution Soccer 2012-t. Hagyok egy kis időt, hogy fel tudjátok dolgozni ezt az információt.


"Ha megnézzük a FIFA és a Pro Evolution Soccer csatáját, öt évvel ezelőtt az Egyesült Királyságban a PES-ből még sokkal többet adtak el. Ehhez képest most az első hétvégén 25-szörösen szárnyaljuk túl a konkurenciát" - mondta Ramsdale.

A FIFA 12 azonnal az élen nyitott az Egyesült Királyságban, és az első héten már 3,2 millió példányt adtak el belőle. A PES korábban minden évben azonnal az elsők között kezdett, idén azonban már ahhoz is küzdenie kellett, hogy éppen bejusson a top 5-be.

16.
16.
remény
de viszont a fifának egyre egyre jobb a grafikája és a pestnek úgyanez
15.
15.
remény
a pestben az a nem jó hogy a cseleket egy gomb és cselez a fifába egy nehezen lehet cselezni ami nehezíti a játékot és olyan mint a élő focista aki nehezen csinál cselt sokal könnyebb játék a pest lehet hogy jobb a garafikája amiben nem értek egyet mert mind2 elég szép.. de a fifa több kitartást érdemel ezért szeretik töben a pest de a pestben meg az nem életű hogy a labda soha szinte nem talál kapút ... a fifa nálam jobb ...
14.
14.
redlatex
#13: Te valamilyen kivételes fogyatékos vagy nemde? Az a furcsa neked, hogy nincs két full ugyanolyan lövés? Te játszottál/néztél valaha futballt élőben, esetleg TV-ben? Eléggé kétlem bármelyiket is. PES-ben a rendszer általában figyelembe veszi a játékos beállását is rúgásnál, mennyire tud nekifutni, melyik az erősebb lába, milyen pozícióból szokott rúgni, hol állnak a védők rúgásnál, és még sorolhatnám. PES-ben nem lehet messziről szabadból gólt lőni? - Ezt inkább már nem is kommentálom... PES-el ésszel kell játszani, amiből látom neked kevés adatott. A 2012-es elég gyenge kiadás lett, de még mindig veri azt az árkád, egyemberrelmegoldom Fifát... És ezt úgy mondom, hogy Fifa 98-2004-ig még csak azt sem tudtam, hogy létezik PES...
13.
13.
Wollf
#12: szerintem a PES egyáltalán nem jobb mint a FIFA! se játékélményre se mozgásra,cselekre,csapatokra,ligákra,se kommentátorokra stb (sorolhatnám míg meg nem öregszem) pl: legyen a szint amatőr vagy profi vagy legendás,mindegy a Fifában 10 rálövésből 9 kapura megy,de a PES-ben 10-ből 1 kb. erre is tudok példát! tehát ha mondjuk a Fifában rálövöm a labdát a 16-os vonaláról egy bizonyos lövőerő beállításával,és kapura megy,akkor ha mégegyszer ugyanilyen szituból ugyanakkora távolságból, ugyanakkora erővel lövöm meg újra kapura fog menni! de a PES pl: ugyanez a szituáció rálövöm egy bizonyos erővel a 16-os vonaláról és kapura megy! és ha mégegyszer ugyanilyen szituba kerülök és ugyanazzal az erővel meglövöm a labdát,ugyanarról a helyről akkor fölé megy! magyarul akkora hülyeségek vannak benne,hogy az nemigaz! szabadrúgást lehetetlen belőni mert még csavarni sem lehet benne normálisan ellentétben a Fifával, a fejelést meg inkább nem is mondom! meg kapura lövés! hát ezaz ami legjobban el van cseszve! egyszerűen csak véletlenül lehet szép gólt rúgni távolról! ha eltalálom a kapu irányát akkor legtöbb esetben fölé megy,ha meg eltalálom a magasságot akkor meg vagy mellé megy,vagy megfogja a kapus! de még egy nyamvatt kapufát is alig lehet rúgni! én már évek óta a PES-el játszottam,de most a Fifa 12-vel! rá se néztem a Fifára,de aztán meggyőztek és igazuk lett! sokkal kifinomultabb az írányítás MINDEN SZEMPONTBÓL!!!! Szép gólok amiknél a háló nem nyúlik el a stadion tetejéig, de mint már mondtam,nem tudom felsorolni az összes úgymond hibát!
12.
12.
tass10
Hát igen max csak az eladásban múlja felül ,de élményben "gyakorlatilag sehol nincs" a Fifa a Pes-hez képest."Hagyok egy kis időt, hogy fel tudjátok dolgozni ezt az információt":).
11.
11.
Dirty666
Mindkettőt kipróbáltam, de a PES még mindig sokkal jobb, az eladási mutatók ellenére. Körítésben, licenszekben jobb a FIFA, de ami a lényeg az a meccs, abban pedig köröket ver a FIFA-ra, sokkal "focisabb"
10.
10.
shatterhand
#9: egyszerű mint a fakabát
így könnyű:))
9.
9.
Mortis
Kicsit sem meglepő a kritikák s maguk a programok fényében. Az idei FIFA legalább ennyivel jobb is, mint az ez évi Pro Evolutin Soccer.
8.
8.
shatterhand
ahogy elnéztem a 25:1 arány egyedül az UK piacra vonatkozik.
7.
7.
shatterhand
#6: én már a BL meccsen is szinte PES-t láttam. Na nem körítésben,mert ott a fifa szebb. De hogy mozgásban ezerszer jobb a pes (nekem) az tuti.
6.
6.
M.A.L.D.I.T.O
PES jobb sztem tényleg néha úgy érzem mintha tv-be menne egy meccs :)
5.
5.
shatterhand
pes12-t ahogy elnéztem magasan a legjobb jelenleg

A 25szörös eladást megnézném honnan vették. Utánnanézett vki ennek? Enyhén szólva a 2szer annyi eladást feltúrbózni 25szörösére dúrva nagy csúsztatás.
Azt különösebben nem érdekel,mert még a pes11el is lehet nyugodtan játszani,mert mindig van ellenfél. Magyarul nincs kihalva se.
Ami miatt végülis megvettem a pes12-t az az ,hogy ezt haverokkal tudom nyomni. Nincsen benne annyi szambázás, élethűbbek a meccsek.
Ja és nincs online pass, nem lövik le a szervert 2év után,stb

Mindenki azt vesz amit akar,csá.
4.
4.
pitlord23
#3: Szerintem az új védekezés is elég jó újítás, és a karriermód is rég fejlődött ennyit. Nekem kötelező vétel volt, amint meghallottam, hogy végre pc-re is ugyanazt a verziót adják, mint a konzolokra.
3.
3.
szcsaba1994
#1: Én játszottam mindkét játékkla, de a PES12 NEKEM jobba nbejön, mint a FIFA:
Ettől függeltenül számítani lehetett a hatalmas eladásbeli különbségre.
A FIFA 12 se fejlődött túl sokat az előző évhez képest ,talán csak az Impact Engine újdonság. (A Konzolos FIFA 11-hez képest)
2.
2.
xelalex19
Már csak a borítón szereplő alany miatt sem veszem meg a PES 2012-t. Egyébként tényleg igaz, hogy a FIFA évről évre jobb lesz a PES meg mindig marad ugyanazon a szinten :S.
1.
1.
gucho
várható volt, mivel a FIFA évről évre jobb lett a PES pedig semmi újdonságot nem hozott, maradt ugyanazon a szinten...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...