DLC-vel bővül az NBA 2K12 Legends módja

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 20.
  • Letöltés
Link másolása
A 2K sportjátékának Legends játékmódja szép volt, jó volt, de számos online bakival rendelkezett. Nem kell sokat várni az új letölthető tartalomra, avagy patchre - kinek, hogy tetszik. A Legends Mode DLC-ben kilenc új trófeának örülhetnek a PlayStation 3-as verzió tulajdonosai.

A bővítés végre kijavít számos hiányosságot az online játékkal kapcsolatban, illetve végre elhozza a trófeatámogatást a közkedvelt Legends játékmódban. Amire szükség is van, elvégre az NBA 2K12 legfinomabb lehetőségét üdvözölhettük a legnagyobb NBA-sztárokat felvonultató opcióban. 

A másik jelentős elfoglaltságot jelentő Greatest Mode is játszható lesz multiplayerben, mely elég észrevehető mulasztás volt a fejlesztők részéről, amikor nem került be alapból a játékba. Habár minden itt olvasható frissítés egy ingyenes DLC-ben képzelhető el, a 2K még nem árulta el azt, hogy kérnek-e pénzt érte.

Az NBA 2K12 a hónap elején jelent meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, elég szép értékeléseket kapott, átlagban 91 százalékon áll a Metacriticen, de nem volt tökéletes. Hamarosan érkezik egyébként az iOS-verzió is.

2.
2.
Giggsy
Amúgy mi pénzt fizethet az Apple, hogy az ilyen címek csak náluk jelenjenek meg? Csak mert így a fejlesztő bizony lényegesen nagyobb felhasználói bázist zár ki (ugyebár Android-ot már többen használnak, és az arány egyre inkább a Google rendszerének irányába tolódik el) mint amennyit az iOs-sel nyer. Az Apple kicsengeti az összes lóvét amit várhatólag az androidos felhasználók költenének a játékra, vagy mi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...