A Sony készítheti el az Assassin's Creed filmet

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Filmes berkekben azt pletykálják, a Ubisoft komolyan gondolja, hogy újabb sikerprodukciója alapján készíttet majd mozifilmet, úgy tudni, a Sony Pictures lehet a végső befutó az Assassin's Creed megfilmesítési jogainak elnyerésére irányuló versenyben. Még ez sem biztos persze.

A Sony egyébként is igyekszik kihozni a PlayStation 3-exkluzívnak indult, de végül multiplatform címmé vált Assassin's Creed-sorozatból mindent, többek között a Revelations kapcsán is számíthatnak majd extrákra a PS3-tulajok. Most újabb területen csapott le a vállalat, úgy néz ki, a Sony Pictures filmesítheti majd meg az Assassin's Creedet.

Hivatalos megerősítés egyelőre nem történt, a Variety lapértesülései szerint viszont a Ubisoft hónapok óta tárgyal a legnagyobb filmstúdiókkal a jogokról, úgy tudni, a Universal és a Sony volt az utolsó két jelölt: a közöttük lévő csatát végül utóbbi nyerte meg állítólag azért, mert ígéreteiben nagyobb kreatív kontrollról biztosította a francia illetőségű játékkiadót. Jelenleg a további részletek nem ismertek, ne is kérdezzétek, annyit csicseregnek még a madarak, hogy a Ubi és a Sony az utolsó köröket futják már a tárgyalások során.

A Ubisoft belehúzott a nagyobb költségvetésű filmek terén, hamarosan a Nickelodeon közreműködésével csinálnak animációs filmsorozatot a Raving Rabbids alapján, és azt se felejtsük el, hogy a Disney is élőszereplős filmmé varázsolta már a Prince of Persiát. Kíváncsiak vagyunk az Assassin's Creedre is, Ti melyik főhőst látnátok szívesen a vásznon?

37.
37.
arpuc
Szerintem is 3 részre kéne osztani, vagy min. 2 re. Amúgy szerintem Ezio szerepére Robert Downey Jr lenne a legmegfelelőbb... ő szerintem a fiatal énjét, és az idősebbet is jól alakítaná(némi maszkírozás után), vagy még esetleg Gerard Butlert tudnám elképzelni. VÁROM MÁR A TRAILERT!
35.
35.
#32: Valószínűleg felosztják részekre. Legalábbis ajánlom... De szerintem a 3 se lenne elég. AC1 belefér egy filmbe simán, de Ezio története már túl sok. Ráadásul a sorozatra jellemző álleejtős befejezéseket sem lenne szabad kihagyniuk, ami viszont megköveteli a játékok szerinti részekre bontást. Aztán hogy ennyi részt ki akar majd mind megnézni, azt nem tudom. (Én biztos. :D)
34.
34.
JaTommy
Üdv!

Kommentekbe nem igazán olvastam bele, egy dolgon azonban megakadt a szemem! Ez pedig Shepard! :) Vászonra vele! :D Aztán jöhet Altair, de csak azért ő előbb, mert Ezio jobb! :)
33.
33.
adriano28
legalább megértem miről szól :D
32.
32.
mdr88
Szerintem is egész jó lett a Prince of Persia film és ezt is meg lehetne csinálni legalább olyanra... csak attól az egytől félek, hogy megpróbálják az eddig kiadott részeket + a Revelations-t belegyűrni 1,5-2 órába és egy kurv@ nagy katyvasz lesz az egész - remélem nem így lesz -
24.
24.
olasz0331
#23: kicsit sztem vicces lenne egy torpe kigyurt ember Enzio szerepèben :P :D de akkor màr lehetne Jackie Chan vagy Dwajne the rock Johnson
23.
23.
gerebje
#22: Vin Diesel jobblenne :D
22.
22.
olasz0331
Szerintem Orlando Bloom jol alakitana Enziot ;) :P :D
21.
21.
Yetikee
úgy ahogy van a játék ,csinálják meg a filmet 1 v 2részbe
20.
20.
p020
#16: Majd meglátjuk hogy milyen is lesz, sztem jó
18.
18.
MeTT1047
Ezio Auditore da Firenze "il Mentore"
17.
17.
#15: Szerintem meg pont hogy olyan része, ami kihagyhatatlan. Arról nem is beszélve, hogy az olyan dolgokat, mint pl az Alma, kénytelenek megmagyarázni valahogy, vagy teljesen kihagyják, de akkor meg lényegében egy új történetet kellene írniuk. Meg hát nem is néznek meg szerintem annyian egy "történelmi" mozit, mint egy sci-fit. (Bár nem az a lényeg.)
16.
16.
Ghost16
Hát...
Lehet hogy a játékhoz képest öcsi lesz
15.
15.
Mortis
#3: Amiben Brucheimer a producer ott sok jóra nem számíthat az ember...

A legjobban úgy jönnének ki, ha kihagynák a Desmond-os szálat s tisztán a történelmi környezetre koncentrálnának .Kevesebb esély lenne az összeszedetlenségre.
14.
14.
exonic
Nállam Shepard a Mass Effectből az első, ezután jön Altair :)
13.
13.
kebi90
Csak már látnám a trailert ;)
12.
12.
ReNegAdE
#8: Hát sok köze nem volt az eredeti Doom sztorihoz,de tényleg nem volt rossz!
10.
10.
Ra1D3n
És mind-e mellé íme Ezio karakterének a trailere a Soul Calibur V-höz :D. Egész pofásak a támadásai: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-character-soul-calibur/722737
8.
8.
6.
6.
ReNegAdE
#5: Szerintem a Silent Hill kifejezetten jól sikerült!
5.
5.
Dercsi
Én semelyik gémet nem filmesíteném...A filmekből sem születtek jó gém adaptációk, úgyhogy nem nagy a valószínűsége hogy ez fordítva is működne...De ha összejön én csak örülök neki!
4.
4.
Moldren
3.
3.
Joc1
Szerény véleményem szerint Altair jobb lenne a szerepre. ;) (bár Ezio a favorit)
Csak ne kúrják el, mint a POP filmet (azért nézhető volt, de nem prince of persia), mondjuk azt a disney csinálta, így már érthető :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...