Februárra csúszik az SSX, új kedvcsinálók

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 21.
  • Hír
Link másolása
Nem nagy késlekedésről van szó, csupán egyetlen hónappal kell többet várnunk az új SSX-re. Egyáltalán nem hosszú idő, pláne azok után, hogy évek múltán támad fel ismét a snowboardos frencsájz. Egy előzetessel és egy fejlesztői naplóval engesztelődhetünk addig.

Az EA Sports mindent megtesz annak érdekében, hogy a hosszú évek alatt vegetáló sorozat újra régi fényében ragyogjon. Az új trailer végén február 14-ét jelölik meg megjelenési dátumként a korábbi januárral szemben, ami még téli hónap, jó eséllyel még odakint is havat látunk az utcákon - szóval a beleéléssel nem lesz gond.

Végül egy fejlesztői naplóval is kedveskedünk nektek, melyből megtudhatjuk, hogy a készítők kölcsönvették a NASA topográfiai műholdját annak érdekében, hogy teljesen élethű formában köszönjenek vissza a valóságban is létező hegyek. Jelen esetben a Himalája, Alaszka vagy éppen Szibéria ormai.

4.
4.
KIM666
Remélem síelni is lehet majd.
3.
3.
waynerooney108
#2: Szerintem is jó lesz, a régieket is csíptem. Mondjuk emiatt hanyagolják az NBA Street-et meg a Def Jam-et, úgyhogy ajánlom is hogy odaba*on
2.
2.
Cuppak
Nagyon ott van, EA most jó játékokat ad ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...