DICE: nem portolunk meglévő játékokat Wii U-ra

A Battlefield-széria fejlesztői is látják, mekkora lehetőségek vannak a Nintendo jövőre érkező új konzoljában, de már előre leszögezték, hogy nem készítik el a meglévő játékaik Wii U-s változatát. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy tutira nem játszhatunk a Battlefield 3-mal az új rendszeren.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#24
#1: és még azt mondták itt az oldalon is,hogy konzolon sz*rabb lesz...
hát nekem tökéletesen meg fog ez felelni.álom szép.
#22
#20: Ööö... a wii u az nem hordozható. Csak a kontrollerén van képernyö
#21
#20: És azt hogy érted, hogy jobb, mint a Wii U? Mármint a képernyője.
Most akkor jobb, mint a Wii U? Vagy csak a képernyője jobb? Vagy a hátsó tapija? Vagy még inkább a márkája?
Nem értem mit beszélsz, fejtsd már ki jobban...
#19
#13: Ha tényleg lesz ilyen funkciója, az nem kis lopás:D. De mint már mondták, valószínűleg nem jó kb. semmire, mert két különböző konzol.
Annyira undorító.
#18
#17: Miért a PS3 most mennyivel hordozhatóbb, mint a Wii U lesz szerinted?
És egyben örülök, hogy kiragadtad a lényeget a mondandómból.
#17
#14: Vitában az lesz jó hogy hordozható(tudom.hogy attól még szar az akksi) ha veszel wii u-t majd még annyira sem lesz hordozható mint egy ps3. Ezalatt ps vitával leget tvn játszani aki elég okos
#16
#15: Tényleg, a két képernyős DS is mekkorát bukott. Tudom, már akkor is megjósoltad (nagyon nagyon többed magaddal), mikor bemutatták, hogy bukás lesz a PSP-hez képest és ugyan kinek kell majd az a második képernyő oda majd.

Bezzeg ha az asszony Barátok Köztöt nézne, Te meg még játszanál tovább, milyen jól jönne az "felesleges" a hordozható kijelző, ugye?
(Erről kér is vitát nyitni, mert olyan, mintha most elkezdenéd magyarázni, hogy ugyan ki akar a TV előtt hadonászni (hát 85+ millió ember / család akart legalább jelenleg).
#14
#13: Az lehet, hogy használható majd, vagy már alapból használható lesz, de nem 1-1 a kötése, érted...
Egy fejlesztőcég nem biztos, hogy még pár hét, hónap késést + az azzal járó pár 10-100 ezer $ -t bele fogja ölni egy olyan PS3 + Vita feature-be, ami nem minden PS3 tulaj kezében van ott.

Wii U-nál más a helyzet. Akinek Wii U-ja van, annak érintőképernyős kontrollere is van, nincs mellébeszélés.
Mit gondolsz, többek közt miért nincs annyi Move-os játék, mint amennyi hadonászós Wii-re? Mert egyáltalán nem 1-1 arányban van a gép a kontrollerrel.

Azért tényleg felesleg lesz nekik az a +X hét és + X száz ezer $, hogy a PS3 + Vita tulajoknak kedvezzenek. Akinek ez a kombó van, nagyon kis valószínűséggel van neki még mellé egy Wii U is, egyébként is megvenné a játékot, ha érdekli. Az a kis plusz, illetve a Wii U-hoz képesti minusz nem fogja eltántorítani attól.
És ahhoz, hogy valakinek Wii U élménye legyen Ps3-on, a Vita még megdobja az egész csomag árát egy százassal, míg a Wii U kb a Vita árában fogja tudni egyből a dobozból kivéve...
#15
#13: Igaz. Minek egy konzolra mégegy képernyö? Nem sok játékban használható:max 1-2 sportjáték + a mario,sonic vagyos amivel soha nem játszom
#12
#10: Köszönjük a hozzászólást, értékeljük...

Szerinted nem volt minden konzollal komoly probléma a fejlesztése alatt? Szerinted másoknál minden simán, elsőre működött úgy, ahogy azt a tervezők megálmodták?? Ugyan már, ez hatalmas naivság...

#7
Egy olyan pluszt ad a Wii U, amit egyik másik konzol sem tud adni még legalább 1, de az sem kizárt egyáltalán, hogy több évig is. Szerinted egy olyan konzol tulaj, akinek több gépe is van, melyik verziót választja ugyanabból a játékból? Azt, amelyik a sima kontrolleres élményt adja, vagy azt, amelyik extra funkciókat és élményt is tud nyújtani (akár jobb képi minőségben is, de erről még nem tudunk semmit Wii U ügyben)??? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a jelenlegi Wii és 360/PS3 tulajok inkább a Wii verziót választják. Hát nem. És a jövőbeli Wii U ÉS ps3/360 tulajok sem fogják a (sokkal?) kevesebbet nyújtó verziót...
#11
No fene lehet hogy még jó lesz a single:)
#9
#8 Igen igen, nagyon EPIC!
#8
#7
Én eleve őrültségnek tartom, hogy már most tervezgetik a rá való fejlesztést: nem kevés és nem kis nevű csapatok. Valóban olyan biztató lenne az U vagy csak szövegelés az egész?
#6
most látom, hogy a boxosból is van még egy gyengébb minőségű felvétel. a víz elég királyul fest.
http://www.youtube.com/watch?v=bCCnzHctNDo
#5
#2: fogalmam sincs. de ma jön a launch trailer.:)