Hivatalos: Ezio Auditore a Soul Calibur V-ben

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 21.
  • Hír
Link másolása
Megerősítették, amire már a héten pletykaszinten felhívtuk a figyelmet: az Assassin's Creed orgyilkosa, Ezio Auditore tényleg benne lesz a Namco gondozásában készülő Soul Calibur V-ben. Egy trailerrel is tudjuk bizonyítani a felvetést, s ha már itt járunk, pár képünk is van a verekedős játékból.

Nincs helye a további találgatásoknak: a Soul Calibur V egyik vendégszereplője Ezio Auditore lesz, ezt immáron hivatalosan is megerősítették. Hitsuhiro Tagu, a játék producere pedig eloszlatta a kétségeket, mivel tényleg megfér egymás mellett az Assassin's Creed és a Soul Calibur univerzum, hiszen a történelmi környezet esztétikusan illeszkedik egymáshoz.

Természetesen nem Ezio lesz a központban, hanem visszatérnek a Soul Calibur régi karakterei is, többek között Leixia, Nightmare és Raphael. Őket mutatják be az alábbi screenshotok. A játék január végén jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra. 

4.
4.
sherex
Ezio itt még jobban néz ki mint a brotherhoodban!
3.
3.
dan65
Még mindig jobban illik ide mint yoda.
2.
2.
Adamknight
Ezio bácsi soha nem fogy ki a munkából :D. Tegnap megmentettük Rómát, ma tegyük ugyanezt a világgal XD. (Nem ismerem a játék történetét, szóval ha nagy baromságot írtam le nyugodtan világosítsatok fel).
1.
1.
Deadpool
Igaz, a játékot nem ismerem, de tetszenek ezek a kis meglepik, egy karit innen egy másikat amonnan :D. Ahogy szerintem Kratos illik a Mortal univerzumába, úgy Ezio is Soulba, egyedül az ilyen Mortal vs DC, és a Capcom vs Marvel fajta játékoktól kap el a frász, hiába van az útobiba két kedvenc karim is, Deadpool (a nevem és az avataromból is nehéz kitalálni XD) és Dante :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...