Maratoni Counter-Strike: Global Offensive felvétel

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 21.
  • Videó
Link másolása
Nemsokára kezdődik a Való Világ összefoglaló. Herótod van tőle? Nem tudod mivel elütni az időt helyette? Megtaláltuk az esti programodat, hiszen nemrégiben befutott egy több mint egyórás felvétel a Counter-Strike: Global Offensive-ből. Ráadásul igazi e-sportos környezetben.

Az Intel Extreme Masters posztolta az alábbi, maratoni hosszúságú videót a legújabb Counter-Strike-ból, ráadásul nem is akármilyen kurafik ismerkednek a játékkal, hanem igazi, hardcore e-sportolók. Jó nekik, hogy már javában tolhatják! Az amerikai és az európai csapatok estek egymásnak egy nemrégiben lezajlott tornán és itt alant vágatlanul megnézhetjük, hogy mire jutottak. A CS:GO jövőre kap szárnyra PC-n, Xbox Live-on és PSN-en.

105.
105.
Quent1n
Nekem ezzel a cuccal eddig az a fő bajom, hogy nem látom benne azt a munkát amiért elkérik majd azt a pár ezer forintot. Ez így ránézésre egy max 4ks cucc, annyit viszont megérhet de amúgy ez nem új CS, ahogy a Source se volt az igazából és még ma is 8k ért vesztegetik.

Pedig SZERINTEM meg lehetne újítani a CS-t is úgy, hogy ne veszítse el azt ami egyedivé teszi csak akarni kéne.
104.
104.
Elyas
nagyon jó játék a cs:S szal ennek is adok egy esélyt nagyon tetszetős a vidi
98.
98.
ALpH4
de most komolyan valamit változtathatót volna. valami coop szerű modot pl a bf bad companyiban a rush. ott tényleg össze kell dolgozni mert úgy leszednek mint a szart. nincs benne semmi extra

meg abba hagyom a CS szidását nem lesz év játéka soha de soha
de egy fegyver modolási rendszer elfért volna bele.
96.
96.
Hubert Cumberdale
#95: Ja az lehet, bár most mindent bele raknak, ami a source-ban a hekkelt szerókon volt, csak nehogy végtelen lőszer is legyen :P De egy ilyen módtól nem lesz casual azért az egész játék.
95.
95.
falselight
#94: nemrég egyik videóban beszélt egy fejlesztő arról, hogy lesz egy casual-mód is, amelyben minden fegyver elérhető lesz mindenkinek. már nem emlékszem, hogy még miben fog különbözni a normál módtól.
93.
93.
Hubert Cumberdale
#90: Nem tom én pont azt nem szeretem a mai multis fps-ekben, hogy nem mindenki egyenrangú. Persze tudom, hogy csak ilyenekkel lehet a játékokat életben tartani, de én akkor sem szeretem ezt és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Én ha multizok is akkor crysis wars. Ott sincs fejlődés, még is jó gamma és nem mondanám, hogy le van maradva ezért. Csak sajnos a második rész megjelenése óta eléggé kiürült. :(
90.
90.
falselight
#89: a fejlődés nem egyenlő az elkezsüelesedéssel. de úgy látszik, hogy erről sem a fejlesztők, sem a játékosok nem tudnak, és ezért toporog még mindig egy 5 évvel ezelőtti szinten a cs.
a hc-rajongók körében és a kompetitív szférában biztos meg lesz a maga rajongóbázisa, de nem sok új embert fognak vele elcsábítani, hiába az újonnan bevezetett casual-mód.
régen imádtam, de jelenleg egyszerűen túl keveset nyújt más shooterekhez képest.
89.
89.
Hubert Cumberdale
#86: Szerintem meg tévhitben éltek. Nem sok 2004-es játék van, amit még most is 8 rugóért árulnak. Ezzel is többen fognak játszani mint a codokkal, ahogy a source-al is többen játszanak. Egyszerűen ez más világ, mint a többi és pont ez a lényege. Ti szarnak látjátok a cs-sek meg már megjelenés előtt egy héttel a boltok ajtajában fognak dekkolni. Egyszerűen az zavar sokakat, hogy meg sem próbál a valve új rajongókat szerezni azzal, hogy kezsüelesítik, csak itt-ott javítanak rajta, ahol muszáj. De minek is kellene nekik új tábor, mikor a régi sem kicsi. Persze, hogy csalódottnak érzik magukat azok, akik tök új cs-t vártak. csak nem értem minek kellene bele olyasmi, amiket felsoroltatok itt lejjebb, mikor több tucat olyan játék van amiben azok benne vannak, mi a picsának még egy? A cs-hez hasonló, meg nem igen akad.
88.
88.
Dogmatix
1.5 volt a legjobb. És szerintem sikeres game lesz.
87.
87.
Lorthirash
#86: xD szerintem akkor is a 1.6 a legjobb és az is marad
86.
86.
gorezalan
Ennek sok eselye nem lesz az idei felhozatal ellen, meg annak ellenere sem, h csak jovore jon. Harmatgyenge sztem, bar en mindig is utaltam. De ha 2012ben egy ilyennel jonnek ki, hat.....
85.
85.
abcd
#66: kérlek add át a nevemben
82.
82.
Extol
Az átlag életkor úgy 10-13 körül lehet a hozzászólásokból saccolva. De legalább néha mulatságos.
81.
81.
GodWanA
am az ilyeneket nem lehet egyszerüen kibannolni vagy vmi?
máshól már rég megtették volna. am tom h az öcsém de akkora f*szt mint ő még nem sokat hordott a hátán a föld. (sztem csak azért szidja annyira a cst menrt nekem tetszik.)
80.
80.
CODf4An
#75: p020 és többiek szerintem pontosan mel gibson a gyerek.!
79.
79.
ALpH4
#78: a cod is szar de az legalább a jobb szar ott van fegvyer modolás és célzás és még keret sztori ez a 3 meglenne a CSben azon is játszanék amugy is játszotam de nem kell igy belőle.


ÉS AZ SENKINEK NEM JELENT SEMMIT HOGY MOST DICSÉRTEM MEG A CONDITION ZEROT AZ IS COUNTER STIRE.
az 1 feltételnek megfelel szoval mát turhető az öszes CS közul az a legjobb
78.
78.
biohazard rex
#77: hallod orrba, szájba szarozod a cs-t, de ha megnéznéd ezt a videót rájönnél h a cod szar...
http://www.youtube.com/watch?v=T3n0vBcW5fc&feature=related
77.
77.
ALpH4
#75: és a condition zero az még tetszik is egy kicsit
76.
76.
ALpH4
#75: nem szeretem mel gibsont XD
75.
75.
p020
#73: Ne legyél Mel Gibson2!!!
74.
74.
Darox
#71: Azt mondtad szavunkra megy a pofon, ha velem beszélne így az öcsém már önszántamból menne. Csak bátyám van de én nem beszélnék így vele...

ON: Kétlem hogy beruházok az új CS-re, az 1.6 és Source épp elég nekem.
73.
73.
ALpH4
és miért kéne single player egy játéknak ami igazán multiplayer. hogy legyen értelme és emiat utálom oly annyira a CS-t is mert nincs értelme.
kell hogy legyen keret sztorija. mert ez igy nem állapot a BF is rájött hogy kell keret sztori és csinált és sokkal jobb lett mint bármelyik CS a BC2 és ott van már a CoD-oknál. a cod meg az eleintől tudta hogy kell keret sztori hogy legyen értelme a multinak. de ez igy semmi értelme ok nélkül mész és lősz mindenkit ez nem állapot. kérem szépen ezért egy rettenet és a többi hibái miatt pl hogy nincs egy rohad normális célzás benne cask mész és lösz mint egy agyhalott fogyatékos majom.
72.
72.
ALpH4
#71: jaj csak kusolj el mert még egy katicabogár is erőbb nálad. és te meg 19 és mit csinálsz regel este játszol mesét nézel és elvarázsolt hülye vagy
68.
68.
CODf4An
Én ezt most nem értem miért kell fikázni a cs-t ilyen és kész .(pont)
Én cod6-ozok xboxon ,de amikor elmegy a kedvem a codtól elmegyek gépre cs 1.6 ozni nem azt mondom ,hogy egy színvonalas játék de igenis van benne valami taktika .

Ui.: A legviccesebb az benne amikor a sok 16-20 éves kocka ordibál a mikrofonba :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...