Lehetséges egy új Mortal Kombat crossover

A NetherRealm fejese, Ed Boon szívesen látna viszont egy új Mortal Kombat vs. akármi játékot, melyben két különböző univerzum harcosai esnének egymásnak. Látva a Street Fighter és a Tekken hasonló sikereit, elképzelhető, hogy a jövőben egy újabb crossover születhet.

Dacára annak, hogy az évekkel ezelőtt megjelent Mortal Kombat vs. DC Universe nem nyerte el egyértelműen sem  a játékosok, sem a szaksajtó rajongását, Ed Boon nem zárkózik el attól a lehetőségtől, hogy a jövőben valamilyen hasonló próbálkozásnak adjon életet.

"Egyáltalán nem gondoltunk rá korábban" - kezdte mondandóját a NetherRealm vezetője. "De már mindent megálmodtak a Street Fighter vagy a Tekken kapcsán. A Killer Instinct egyike volt az M-besorolású játékoknak. Elárulhatom, hogy számos beszélgetésen vagyunk túl a témában."

Boon szerint az egyik sarkalatos pont, hogy a csak felnőtteknek szóló tartalom miatt nehéz összeereszteni más univerzum harcosaival a Mortal Kombatot, mivel így az erőszakosabb jeleneteket ki kéne vágni. Példaként Kratost hozta fel az úriember, mint bónusz karaktert a legutóbbi MK PS3-as verziójában.

"A Sony Santa Monica srácai jobban védik Kratost, mint mi a saját karaktereinket. Kezdetben kicsit negatívan álltak hozzá a dolgokhoz, mivel nem szerették volna látni Kratos kivégzését. De ha egyszer engedélyt adtak az ötlethez, láthatták, csupa jó dolgok is történnek vele, mint minden karakterrel. Számomra az lenne a jó, ha látnék más karaktereket is más bunyós játékokból. Ken és Ryu a Street Fighterből, vagy valaki a Tekkenből egyaránt szórakoztató lenne."

A Mortal Kombat a legvéresebb verekedős játék - ez tény. Sajnos pont emiatt nehéz elérni azt, hogy a MK-univerzum harcosait más, szelídebb karakterekkel eresszék össze. Persze semmi sem lehetetlen.

13 komment - szólj hozzá!