Lehetséges egy új Mortal Kombat crossover

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A NetherRealm fejese, Ed Boon szívesen látna viszont egy új Mortal Kombat vs. akármi játékot, melyben két különböző univerzum harcosai esnének egymásnak. Látva a Street Fighter és a Tekken hasonló sikereit, elképzelhető, hogy a jövőben egy újabb crossover születhet.

Dacára annak, hogy az évekkel ezelőtt megjelent Mortal Kombat vs. DC Universe nem nyerte el egyértelműen sem  a játékosok, sem a szaksajtó rajongását, Ed Boon nem zárkózik el attól a lehetőségtől, hogy a jövőben valamilyen hasonló próbálkozásnak adjon életet.

"Egyáltalán nem gondoltunk rá korábban" - kezdte mondandóját a NetherRealm vezetője. "De már mindent megálmodtak a Street Fighter vagy a Tekken kapcsán. A Killer Instinct egyike volt az M-besorolású játékoknak. Elárulhatom, hogy számos beszélgetésen vagyunk túl a témában."

Boon szerint az egyik sarkalatos pont, hogy a csak felnőtteknek szóló tartalom miatt nehéz összeereszteni más univerzum harcosaival a Mortal Kombatot, mivel így az erőszakosabb jeleneteket ki kéne vágni. Példaként Kratost hozta fel az úriember, mint bónusz karaktert a legutóbbi MK PS3-as verziójában.

"A Sony Santa Monica srácai jobban védik Kratost, mint mi a saját karaktereinket. Kezdetben kicsit negatívan álltak hozzá a dolgokhoz, mivel nem szerették volna látni Kratos kivégzését. De ha egyszer engedélyt adtak az ötlethez, láthatták, csupa jó dolgok is történnek vele, mint minden karakterrel. Számomra az lenne a jó, ha látnék más karaktereket is más bunyós játékokból. Ken és Ryu a Street Fighterből, vagy valaki a Tekkenből egyaránt szórakoztató lenne."

A Mortal Kombat a legvéresebb verekedős játék - ez tény. Sajnos pont emiatt nehéz elérni azt, hogy a MK-univerzum harcosait más, szelídebb karakterekkel eresszék össze. Persze semmi sem lehetetlen.

13.
13.
gegory
Mortal Kombat vs.Killer Instinct?!? Abban a pillanatban ha megjelenne csúnyán szólva magam alá élveznék és rohannék venni egy ps3 és hozzá a játékot. A Killert annyira de annyira méltánytalanul elfeledték és a fiatal nemzedék nem is tudja, hogy mi a jó. Tekken?!? Hagyá' má' ha tudsz a Tekkenbe 15 Hit-et combozni akkor te vagy a király...Killerben? Ha 15 HITet összehoztál ki röhögött a társaság...hogy lehet ilyen béna
11.
11.
Netsu
Már várom, mikor jön a Medal of Honorba Captain Price. Vagy egy Call of Duty X Medal of Honor, és akkor a Tier 1 küzd a CoDos egységek ellen.
10.
10.
Raam989
MK Vs. Music Industries! A legnagyobb álmom válna valóra, ha Scorpionnal a másvilágra küldhetném Justin Biebert, Lady Gagát, Rihannát és a többi lotyót! :D
9.
9.
Yagami Light
"A NetherRealm fejese, Ed Boon szívesen látna viszont egy új Mortal Kombat vs. akármi játékot, melyben két különböző univerzum harcosai esnének egymásnak"

Hát nem volt elég a Mortal VS DC?? Maga a játékmenet az jó volt, de ami a történetét illeti, tiszta gagyiság az egész. Már az helyett is egy rendes Mortalt kellett volna csinálniuk, de ezek szerint még mindig nem volt elég. Én nem értem, végre elkapták a fonalat ezzel az új Mortallal és ahelyett hogy szépen folytatnák (új karakterekkel, kivégzésekkel, speckó mozdulatokkal, új történettel stb.) inkább ismét ilyen idiótaságon törik a fejüket.
7.
7.
Mortis
Hülyeség s ez a DC-s játéknál is bebizonyosodott. Inkább csak találjanak ki újabb karaktereket s készen is volnánk.
6.
6.
Giga0509
Mondjuk egy Yoshimitsu vs. Scorpion fájtot eltudnék képzelni :D
5.
5.
TEEBEEX360
És még csodálkozik az egyik haverom hogy szarozom az új MK-kat és még mindig a régi 2D-seket tolom! Komolyan abba hagyhatnák már ezt a MK vs. szar dolgokat! Meg amúgy is abba hagyhatnák az egészet már. Már rég nem olyan mint amilyennek lennie kéne.Legalábbis szerintem.
4.
4.
DON GONDOCS
Egy MC vs Bloody Roar-t elbírnék képzelni
3.
3.
gyurcio
Nem tanultak a Mortal vs. dc-ből?Scorpion vs. Batman, vicc az egész!
2.
2.
Hab
Én annak örülnék ha a Mortal maradna annak ami, az ilyen crossoverek csak a világot teszik tönkre és teljesen illúzió romboló,
1.
1.
GMatyi
én személy szerint annak örülnék, ha válogatnának a különböző játékok karakterei között (például: Assassin creed: Ezio, Mirror's Edge: Faith, Tomb Raider: Lara Croft, Dead Space: Isaac) :D
bár nem kis pénzbe kerülne megvásárolni a jogokat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...