Kormánykiegészítővel jön a Mario Kart 7

A Nintendo és a kiotóiak rajongói is sokat várnak a Mario Kart legújabb részétől, a derék vízvezeték-szerelő és kicsiny csapata lehelhet majd igazán életet a 3DS-be - december elején, ha megérkezik a játék, egyszerre minden fanatikus bezsong és feltartott kezekkel fog rohangálni.

A különféle joystickjairól és gamepadjeiről ismert Hori ráadásul nem akármilyen kiegészítővel készül a játék megjelenésére, a gyártó szállítja azt a kormányt, amit a Mario Kart Wii kerekéhez hasonlóan magára a 3DS-re kell ráapplikálni. A kütyüt a Mario Kart 7-től függetlenül, de a játék megjelenésével párhuzamosan lehet majd kapni,  a boltban 1280 jent (durván 17 dollárt) kérnek érte. Európai premierről egyelőre nincs hír.

Működése borzasztó egyszerű, a játékos felcsatolja a kormányt a 3DS-re, majd a kézikonzol gyorsulásmérőjét kihasználva forgathatja az egész kütyüt, miközben a két ravaszt húzogatja gázadáshoz és fékezéshez. Mivel eddig senki nem próbálhatta ki a kiegészítőt, ezért azt sem tudni, milyen hatással lesz mindez a 3D-re: a szemüveg nélküli térhatás a konzol vad mozgatására biztosan szétesik majd, így vélhetően precíz mozdulatokra vagy a fícsör kikapcsolására lesz szükség.

2 komment - szólj hozzá!