Final Fantasy Type-0 - az első tíz perc

  • Írta: InGen
  • 2011. október 27.
  • Videó
Link másolása
Az eredetileg Final Fantasy Agito XIII néven indult, majd Type-0-ra átnevezett játék igen-igen ígéretesnek tűnik annak ellenére, hogy a szép lassan elavuló PSP-re készül. Lehet, hogy ez lesz az idén leváltásra kerülő kis kézikonzol egyik utolsó nagy dobása?

Akárhogy is lesz, egy biztos: grafikailag valószínűleg mindent kihoztak a kis gépből, amit csak lehetett. A Type-0-t egyébként egy egész sorozattá akarja bővíteni a Square Enix, így minden rajongónak érdemes lesz belevetnie magát, nehogy kiessen a képből, amikor jönnek majd a folytatások. A játék hivatalosan ma jelent meg Japánban.

3.
3.
Nekocsi
Még nincs tervben a fordítás. Előbb valszeg megvárja a square a japán eladási értékeket és utána döntenek. Állítólag azért nem vették tervbe az angol verziót, mivel amerikában nincs akkora felvevőpiac mint kint, és sok a kalóz ami miatt nem érné meg nekik piacra dobni a nyugati országokban. Vannak akik viszont reménykednek és azt mondják hogy a sok latin kifejezés és angolosan hangzó szavak miatt tuti behozzák. Majd kiderül, egyenlőre viszont még várat magára :)
2.
2.
Lordnekroseth
1.
1.
Qbász
Hangulatos videó! Nálunk is meg fog jelenni valamikor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...