Tízmillió Battlefield 3-at szállítottak le a boltoknak

Az Electronic Arts közzétette a második negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, és bár a Battlefield 3 nem a szeptemberrel véget érő időszakban jelent meg, a bejelentésnek fontos szereplője volt a háborús shooter is: a játékból 10 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
Ez az év mutija. Azéb fps játéka meg legyen bármi is nemérdekel . Mert engem aki még a békán is szőrt talál, egészben megvett. Nagyon állat.
#28
Nekem nagyon tetszett a single!Csak kár hogy rövid volt(MW sem lesz hosszabb)A grafika nagyon szép volt,de a hangok azok verhetetlenek!Mégis én jobban várom az MW3-mat!Teljesen más az a játék,multi szempontjából én minden képen arra teszem le a voksom már csak a társaság miatt is!De még egyszer megjegyzem jó volt a BF3!
#27
#11: Vegyél már fel te most nem megyek fel boxra! :D

#21:Mennyire örülnék,ha az mw3 pontozásánál is figyelembe vennék a single playert 5 pontot nem kapna "barátom"!
#26
#21: Azért nem ártana, ha a pontozás megnézésén kívül az értékelést is megnéznéd... Mik vannak negatívumként felsorolva? Buta és csalódást keltő singleplayer (ezt senki nem vitatja, de ugyanez a CoD-ra is MINDIG igaz) nem lehet gyakorolni a repülők vezetését (ezt soha nem értettem, hogy miért jó...) illetve, hogy csak hat co-op küldetés van. Mivel a BF alapból multis játék, ezek azok a dolgok amik a többség számára hangyaf@sznyit sem számítanak. Én el bírtam volna viselni jobb single kampányt, de azt azért én is belátom, hogy a többségnek nem ez számít igazán...
#25
#21: Mert ugye a cod, a brilliáns sztoryjáról híres ugye?? Melyik fps van normális története??
MAX A HALO, Vagy anno a half life2 .úGYHOGY SHUT UP!!!
#24
Jaj! Véletlen rákattintottam a hírre... már ixelem is kifele...
#23
#21: Fail.
#22
#21: az sp miatt lett lehúzva, azt meg mindenki leszarja. semmilyen pofára esésről nincs szó, akármit is mondtál akármikor.
#21
Én már mikor megmondtam, hogy ez szarabb lesz mint a BC2 !! Gamespot még a 8.5-t is sajnálta rá ! Kár volt osztani az észt barátaim, ezen az oldalon mindenki az égig magasztalta ezt felejthető "csodát"! Amúgy nem lett rossz,de én nem is vártam többet,ti pedig most is pofára estetek EA Games Fan Club ez van.
#20
#8: húú hát erre voltam én is kiváncsi kőszi!!
#19
#17: Minden kötekedés nélkül, az első gyökér hozzászólás ennél a cikknél épp a tied volt. Meg is lepődtem, hogy milyen szokatlanul kulturáltan megy most a csevegés a BF3 hírhez képest, erre jöttél te...
#18
#17: Erre van egy nagyon jó megoldás, nem kell olvasgatni a kommenteket. Azt meg ne várd el, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 nem fog szóba kerülni ilyen híreknél, főleg ha eladási adatokról van szó.
#16
#15: tök kulturáltan kommentel mindenki, erre jössz te és elkezdesz faszozni, hogy tiltsák a hozzászólásokat?
#13
Törölt felhasználó
#12: A tank nem tud felmenni egy kisebb emelkedőn, csak akkor ha hátragurulok hogy LENDÜLETET vegyek :D lendület, lánctalphoz és ennyi lóerőhöz..inkább sose próbáltam volna meg arra menni....