Jövő hónaptól ingyenes a DC Universe Online

Már nem kell sokat aludniuk a képregényrajongóknak, hogy a népszerű univerzum kapui kitáruljanak előttük, teljesen ingyen. A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy november elsejétől váltanak free-to-play üzleti modellre, némi pénzmagért persze plusz finomságokat kaphatsz.

Habár az év elején indult DC Universe Online-nal meg van elégedve a Sony ügyvezetése, szeptemberben bejelentették, hogy free-to-play rendszerben képzelik el az MMORPG jövőjét. Bár a fizetős előfizetés is megmarad, így két hozzáférési módot választhatunk a szuperhősös játékhoz: az első az ingyenes, melyben két helyszínt is kapunk, Gotham Cityt és a Metropolist, minden raiddel és eseménnyel. Természetesen az ingyen játszók is vásárolhatnak extrákat bármikor.

Ha 5 dollárnál többet költesz a játékban, automatikusan Premium tag leszel, így több cuccot cipelhetsz magaddal, illetve több karaktert is indíthatsz a játékban. Az igazi hardcore arcok számára persze semmi sem elég.

A Legendary előfizetéssel rendelkezők az elő két típus minden előnyét élvezhetik és ingyen megkapják az összes DLC-t a DC Universe-hez, több mint 15 karaktert indíthatnak, 80 szabad hely van az eszköztárukban és nincs számukra semmilyen korlátozás - igaz, ezért a mókáért havi 15 dollárt kell kicsengetniük.

A DC Universe Online november elsején vált free-to-play modellre.

12 komment - szólj hozzá!