Késik a Jurassic Park xboxos verziója

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 31.
  • Csúszás
Link másolása
Bár a PC-s és a PlayStation 3-as változatok a terveknek megfelelően landolnak a boltok polcain, az xboxos tulajoknak kicsit még várniuk kell a Jurassic Park: The Game-re, mivel a dobozos változatok esetében terjesztési akadályokba ütköztek. Így idén már nem jelenhet meg a játék a Microsoft konzoljára.

A csúszás az európai régiót érinti, így a tengerentúlon mindhárom platformon november folyamán jelenik meg a Jurassic Park: The Game. Nálunk az Xbox 360-as verzió a feketebárány - tudtuk meg a Telltale fórumán, ahol a játék marketing felelőse, Richard Iggo számolt be arról, hogy nem megy minden simán a fizikai kiadás a terjesztési partnerekkel. Nagy gond nincs, elvégre csak egy kis csúszásról számolhatunk be.

Bár konkrét dátumot nem közöltek a srácok, az már szinte biztos, hogy az Xbox 360-as kollégák idén már nem menekülhetnek dinoszauruszok elől, várniuk kell 2012 elejéig. "Mi mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb játszhassatok vele" - nyugtat mindenkit a Telltale.

A csapat reméli, hogy a játékot ki tudják adni egyszerre az amerikai és az európai PlayStation Store-okban, melyre vélhetőleg november folyamán kerül sor. A játék epizódikus formában elérhető lesz iPaden is, míg PC-n letölthető formában érkezik a program. Az Xbox 360-as verzió az egyedüli, amely lemezes formában lát napvilágot.

6.
6.
Hardy
Ja, hogy csak Xbox-ra jön ki lemezes verzióban...
5.
5.
xxxgamer4ever
Ez meg milyen game? Mi a műfaja? Nem rémlik hogy hallottam már róla...
3.
3.
kirschakos
Nem bánnám, ha egyben adnák ki nem epizódikusan (brrrrr) plusz dobozos verzióban nemcsak letölthetően. Mert én szimpla elektronikus adatot nem fogok pénzért venni az tuti.
2.
2.
Mortis
Ez egyre borongósabb...Az epizódikusság is feleslegesség érzetét kelti, szóval ezek a csúszások csak tetézik a felgyülemlett sebeket.
Úgy érzem nem lehet jó vége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...