Három Silent Hill-játék jelenik meg 2012 elején

A Konamiról tudjuk, hogy tényleg nem viccel, ha Silent Hill-játékokról van szó, hiszen nem kevesebb, mint három epizódot ad majd ki szorosan egymás után 2012 első negyedévében. Az biztos, hogy a rajongók kiheverhetik a hosszas várakozást: nosztalgiázhatnak és tolhatják az új epizódot is.

Nem tudjuk előre, hogy bejön-e a Konami húzása, miszerint három Silent Hill-játék látja meg a napvilágot a jövő év elején - reméljük, nem sokallnak be a rajongók. Elsőként a Silent Hill Collection érkezik január 24-én, kizárólag PS3-ra. A zseniális Silent Hill 2-t és 3-at tartalmazó gyűjtemény nagyfelbontású grafikával próbál majd babérokra törni, s számos, eddig nem látott extrával megpakolva. 

A PlayStation Vita startjára, február 22-ére esik a Silent Hill: Book of Memories megjelenése, mint az első kézikonkozolos SH-játék a Sony újgenerációs handheldjére. A sort a márciusban megjelenő Silent Hill: Downpour zárja, mint a sorozat igazi folytatása: a cseh Vatra stúdió gondozásában készül az anyag, jj helyszínekkel, történettel és új főhőssel. Ez utóbbi PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik, de a fél vesénket is odaadnánk egy PC-s változatért.

Merje valaki azt mondani, hogy a Konami direkt visszatartja a Silent Hilleket, az biztos, hogy jövő év elején nem unatkoznak majd a túlélőhorror szerelmesei. 

19 komment - szólj hozzá!