Letölthető cím lesz az új Alan Wake

Korábban már hallottunk szóbeszédet arról, hogy a Remedy következő munkája az Alan Wake-univerzumban kizárólag letölthető formában jelenik meg Xbox Live-on. Nos, a pletyka igaznak bizonyult - ezt maga Major Nelson, az Xbox 360 megmondóembere erősítette meg Twitteren.

Major Nelson tegnap bejelentette, hogy az Alan Wake folytatása - takarjon bármit is eme kifejezés - kizárólag digitális formában jelenik meg Xbox Live-on. Annyi bizonyos, hogy a Remedy következő munkája teljesen önálló cím lesz, nem szükségeltetik hozzá a tavaly megjelent Alan Wake. Íme a teljes tweet az xboxos csóka tollából:

"Megerősíthetem, hogy az új Alan Wake-játék teljesen önálló élménnyel kecseget és az Xbox Live-on jelenik meg."

Május óta hallani mendemondákat az Xbox Live-os Alan Wake-ről, sokan már konkrét címet is adtak neki Alan Wake: Night Springs néven. A jelentés után a Remedy megerősítette, hogy már készül egy új játék a pszichothriller univerzumban, de még nem a tényleges Alan Wake 2-ről van szó.

A Night Springs azért is elképzelhető, mivel felbukkant egy kép az XBLAFans jóvoltából, mely a nevezett arcade-játék főmenüjéből származik állítólag:

A finn stúdió vezetője, Oskari Hakkinen elmondta, hogy mindaddig nem rántják le a leplet a játékről, míg nem állnak készen rá. Hogy ez mikor lesz? Egészen pontosan a december 10-én megrendezésre kerülő VGA díjátadón, a Spike TV rendezésében.

4 komment - szólj hozzá!