Kétséges az Assassin's Creed film elkészülte

  • Írta: InGen
  • 2011. november 4.
  • Pletyka
Link másolása
Korábban általában az volt a probléma, hogy amikor egy játékot filmre próbáltak ültetni, hogy a játékot készítő ritkán kapott lehetőséget arra, hogy kontrollálja a végeredményt, s legyen beleszólása a filmbe. Ezért lett a legtöbb ilyen film rossz. A Ubisoft esetében pont fordított a helyzet.

A Ubisoft a beszámolók szerint nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy szinte teljes kreatív irányítása legyen a film felett, s úgy néz ki, hogy a film elkészítésére legnagyobb esélyesnek tartott Sony ebbe belement. Névtelenül nyilatkozó hollywoodi stúdiófejesek azonban elmondták: szerintük az egész megállapodás a tinta és a papír pazarlása, a Sony pedig "túl sok kreatív kontrollt adott fel a Ubisoft javára, ami azt jelenti, hogy az Assassin's Creed film soha nem fog elkészülni."


A stúdiófejesek szerint röhejes, hogy a Ubisoft úgy akar megállapodni egy filmstúdióval, hogy közben bármikor leállíthatják a film készítését, ha ők úgy akarják, s ha nem tetszik nekik, ami történik. "Mint rendező, még Steven Spielberg sem kapna meg egy ilyen szerződést" - nyilatkozták.

20.
20.
Speper
Hát igen sokakhoz hasonlóan én sem örülnék egy PoP stílusú filmhez, de ha jobban megnézzük azt még mindig el lehetett adni egy ilyen "gyerek" mozinak, hogy a herceg legyőzi a gonoszt...stb. Azért ha ezt komolyan veszi az ember az orgyilkosokat sehogy sem tudod beleadoptálni a kölyköknek szóló moziba! Mert 1-2 állon veregetés beleférne... na de pl Altairt nem így ismertük meg, hogy elintéz pár pofonnal! :D
19.
19.
Richi12
megértem az ubisoftot mert ha a film rossz az a játék hírnevét rombolja erősen!
csak reménykedni tudunk h azért megcsinálják
18.
18.
n_csacsi
#17: ja értem... sry :)
17.
17.
Macifasz
#15: Félreértettél, a tudnák kezelni a problémát úgy értettem, hogy a játék szerelmesei nem zavarodnának bele a sztoriba, nem úgy mint azok, akik csak hírből ismerik, de életükben nem játszottak még vele.
16.
16.
samatagrav09
Szerintem úgy lenne a jó hogy Ezio mester elküldi egy tanítványát mert halott valamit a meszi templomosokról
15.
15.
n_csacsi
#10: pont ez az, hogy a rajongók nem tudnák kezelni a problémát...számomra a PoP mielőtt elkészült volna, és olvastam róla cikkeket, kiborultam...mi az, hogy egy ilyen sikerjátékot úgy csináltak meg, hogy mindhárom részéből beletettek egy-egy szeletet??!! és ezért nem tudnak folytatást kreálni belőle, mert nincs alaptörténet vagy azt már felhasználták, hogy egy "überfilmet" készítsenek vagy pedig egy teljesen más cselekményszálra teszik a hangsúlyt és eltérnek a játéktól...akkor inkább csinálták volna meg az első részt úgy, ahogy mi azt végigtoltuk (ezalatt azt értem, hogy a film történetének folyamatossága úgy haladna, ahogyan a játéké), aztán jöhetett volna az ütősebb 2. rész végül pedig a Two Thrones.
Az a baj ezekkel a hollywoodi rendezőkkel, hogy a saját csökönyös fejük után mennek, nemhogy leülnének 2 forgatás között és mondjuk naponta tolnának egy keveset vmelyik játékból és akkor tudnának a rajongók fejével gondolkodni és nem csesznének el ekkora címeket...már félek, hogy milyen kavarodások lesznek egy esetleges Uncharted filmnél...

#11: Altairra nem lenne senki se kíváncsi, mert az ő történetét nem gyerekkorától kezdve ismerjük...ellenben Ezio és Desmond kiváló lenne, mégha Desmond csak a film első 20 percébe is szerepelne, a többibe pedig elkezdődne Ezio története fiatalkorától kezdve egészen a játék végéig, aztán jönne a brotherhood megfilmesítése végül pedig a revelations-é...
14.
14.
Elyas
#12: warcraft film lesz 2013 ban jelenik meg elvileg...

én örülnék egy filmnek és olassátok el az AC: reneszánsz című könyvet ha az alapján csinálják meg az nagyon király lenne
13.
13.
Mortis
#7: "hollywoodi" Szerintem ez elég magyarázat kell hogy legyen. :P
Nem tudnak semmit, nem értenek máshoz, mint a marketinghez s a pénz a zsebükben csücsül. Nemcsoda, hogy légbőlkapva kritizálnak.
12.
12.
LtGlove
Az eddigi tapasztalatokat nézve félek egy kicsit a filmtől, de biztos meg fogom nézni. Én személy szerint én örülök, hogy maga az UBISOFT bábáskodna a projekt felett. Hasonlókép örülnék egy Warcraft/Starcraft/Diablo filmnek, de csak úgy ha a Blizzard csinálná a saját animációs studiójával. A Prince of Persia meg azért lett olyan, mert Disney.
10.
10.
Macifasz
#4: Az ilyen kis youtubeos előzményfilmekkel nincs baj, megmagyarázzák az apró kérdéseket, amik a játékban esetlegesen nincsenek benne, vagy csak max említés címén, de a film nem erről szólna, mint tudjuk. Túl sok a kavarás a sztoriban ahhoz, hogy ezt egy filmben elmeséljék, és ha a PoP filmből indulunk ki, amibe a Sands of Time trilógia mindhárom részékből beleraktak egy szeletet, akkor el tudod képzelni, hogy mi lenne egy AC filmben. Káosz, amit csak a játék rajongói tudnának kezelni.
9.
9.
giga321
Hát kár a Lineage egész jó kis kis fim volt elnéztem volna egy 2 órás filmet belőle.
8.
8.
kopic
#3: Nekem kivételesen tetszett a Prince of Persia film! Megnéztem vagy 3-szor! Kár hogy nem lesz folytatása, pedig én örülnék neki!
7.
7.
Necreon
Nem értem én ezt. Teljesen szabad kezet kapott az Ubisoft, és attól félnek hogy még ők fogják kidobni, ha nem tetszik nekik? Meg eleve, kik ezek az ún. stúdiófejesek? A Sony és az Ubisoft megállapodott, és még ha Spielbergnek járna a szája (csak mondtam hasra ütésből egy nagy nevet), akkor sincs semmi, de az ég egy adta világon semmi köze hozzá, hogy mit csinál két másik cég a saját erőforrásaival. Ez kb. olyan mint ha (teszem azt) készülne egy új Star Wars film, és egy másik filmkiadó azt mondaná hogy "áhh úgy sem lesz jó, majd ha rájönnek ők is és kidobják az egészet, lehet siránkozni az elment pénzeken". És? Mi van akkor? Annak a bizonyos másik kiadónak ehhez mi köze van?
6.
6.
matee1975
#3: Ez igaz.Inkább ne legyen disney-es mese mint a POP
5.
5.
kiskenguru
Majd Uwe Boll megcsinálja!
4.
4.
Blue Heawen
Ez igaz de én azért várom.

Én azért szeretem az ilyen filmeket és Amit youtubeon láttam abban még az is benne van, hogy hogy kapják el az apját és azért ez új infó.
3.
3.
Macifasz
Ugyan úgy sülne el, mint a PoP film. Átírnák a karakterek személyiségét, motivációit, ÁTNEVEZNÉK ŐKET (epic lol), és a történetet is annyira kiforgatnák, vagy átírnák, hogy már messze nem lenne ugyan az, mint a játék. Szóval én nem bánnám, ha végül nem lenne belőle semmi. Ez a sztori, maradjon meg a játékostársadalomnak.
2.
2.
Ecetes sajt
Inkább menjen a kukába a félkész film, mintsem valami szaros gyerekmozi legyen belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...