VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
én legjobban az új bioshockot várom :D
#30
MW3 és BF3 sem hozott akkora változást, hogy annyira kiemelkedőek legyenek... BF3 miben újult? Semmiben az új grafikai motoron kívül. MW3 miben újult? Az rengeteg kis apróságban, de ezért még nem lesz évjátéka. Legalább így egyik rajongó tábor se szidja a másikat, hogy haha ez benne van az év játéka jelöltekbe, az a szar meg nincs, hahaha....
#29
#28: Vagy vegre normalis kritikat?
#28
Az Isten áldja meg a BioWare-t, nehogy bejelentség a Dragon Age III-at. Annak a szériának kell, minimum 2 év pihenő.

Nincs az év játékaként jelölve se CoD, se BF3? :O Összeesküvést vagy kacsa listát sejtek...
#27
drakecsajModerátor
#12: Ott a pont! Büdös lusta disznók, hol van már a HL3? >:(

Egyébként meg lesznek még kategóriákon belüli díjak nem (pl. kaland, akció stb.)? Szóval bekerülhetnek még a jelölésbe a többi játékok is, pl. Deus Ex, Gears3, AC:R, Witcher 2 meg a többiek.
Év játéka nagyon kemény dió. Szívem szerint odaadnám Batman-nek, Skyrimnek és UC3-nak is a díjat, de ez sajnos nem így működik úgy hogy kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
Leginkább várt játékra én a Dio3-at mondanám, de szerintem a Halo4 vagy az ME3 fog győzni.
#26
#24 Thief 4 húhú, de várom már ! :D
#25
BF3, Deus Ex, Mass Effect 3, Gears of War 3, Witcher 2? Ezek hol vannak, én elfelejtettem szavazni :/.. na mind1
#24
Ez nem a teljes jelölt lista még. Szóval bekerülhet a Dark Souls, a Deus Ex 3, és reményeim szerint a The Witcher 2 is. Egy dolgot tudok, számomra az év triumvirátusa: The Witcher 2; Deus Ex 3; Batman Arkham City.

Még valami, a várt játékok közt nincs sem a Dishonored, sem pedig a Thief 4?
Remélem erről a két játékról is látunk majd valamit...
#23
#22: Igen azt adom, hogy objektívan kell választani... Oszkár díjat sem a legnagyobb nézetségű film nyer... ez oké.
#22
#19: Az rendben van, hogy nekik az a legjobb, de véleményem szerint az év játékát objektíven kell kiválasztani, és nem pedig személyes véleményektől vezérelve.
#21
YanezModerátor
#19: Te tényleg hülyeségeket irsz.DeNzNIPt logikusabb és teljesen igaza van.
#20
YanezModerátor
#10: Nálam is az Arkham City az év legjobbja,habár még nem próbáltam ki az Uncharted 3-at.Az MGS Rising-ot meg már tűkön ülve várom!!!
#19
#18: Ez igaz... Azért írtam, mert szeretek játszani, de úgysem az lesz az év játéka amire számítok... De azért sztem az számít, h mivel játszanak a legtöbben... mert amivel a legtöbben játszanak, az nekik tetszik és nekik az a legjobb játék...
#18
#17: Minden jatekot jatszanak es sokat szeretnek, csak legfeljebb nem annyian, mert pl nem hallottak rola vagy nem volt annyi marketing mogotte (pl az Atlus-nak, vagy Namco Bandainak nincs annyi penze mint az Activisionnek). Ha meg leszarod, akkor minek irtal be egyaltalan?
#17
#16: Nem az eladás a lényeg, hanem amivel játszanak és szeretnek! Bár monjuk leszarom....
#16
#15: Barmirol beszelsz, a feltetelezes amit irtal ugy agyatlan marhasag ahogy van. Eladas alapjan GOTY lenne a legrosszabb ami csak tortenhetne. Az utobbi 5 evben akkor csak COD lett volna ott, FIFA, NFS, stb. Csak azert mert valami nem jelenik meg minden platformra, azert ne lehessen ev jateka???
#15
#8: Játékról beszélek öreg!!! És 2011-ről!!!

Nekem még nem jött be egyszer sem, amire számítottam... na mindegy.
#14
Se AC se Deus Ex ? Úristen -.-"
#13
#10: én is így gondolom.
#12
Inkább már jelentené be a Valve a Half-Life 3-at!!!!! Hát de ők biztos úgy gondolják, hogy mi a francnak!!!! Nem értem miért tökölnek ennyi időt a 3.rész elkészítésével, vagy bejelentésével!