120 ezer játékost vonzott az ingyenes DC Universe

November első napján free-to-play modellre váltott a DC Universe Online, az ingyenes játéklehetőség azóta 120 ezer új játékost vonzott PC-n. Az eredmény szép, az meg más kérdés, hogy meddig tudja fenntartani a Sony Online Entertainment a playerek érdeklődését.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#51
Hi!
Valaki pls,segitsen!
Az a helyzet hogy,van olyan küldetésem amit nem enged befejezni...ott van,hogy kész van,de nem engedi "Complite"-t nyomni...Elöfordult esetleg valakivel?
#50
nektek nincs iszonyatos lag egy idő után?
#49
úgy tünik a szervergépek nem készültek fel ekkora plusz karakter kezelésére,mert 2 oránként van valami bibi...most éppen teljesen leáltak a szerverek:(Ez igy sajnos nagy negativum a játknak
#47
#46: köszi
#46
#44: Esc->on duty->legends
#45
Ez mind szép és jó, de PS3-on egy gond van, amig nem vagy előfizetős addig nem tudod megszerezni a trófeákat...ha jól tudom :/
#44
Egy kérdés... Villainoknál mikor elérhető lesz az 1. legend és azt kéri hogy keressem meg a legközelebbi arénát. Valamelyikőtök tudja hol van?
#43
KD
ja kruvajó. elindítottam a gamet egész este töltött az a fos és 30% jött le kösz....
#41
Játszhatatlan..óriási a lag, nem lehet egy ellenséget se megütni,mert nincs is ott, ahol esetleg látod...:D
#40
6óra 40 percig töltöttem ...felkeltem elindítottam, és most már fent is van(PS)
#39
Azt nem tudja valaki hogy a fórumra hogy lehet írni? Mert belépek a pc fórumra bejelentkezek az accal és utána valami User Handle: -hez kell valami kódot beírni! De fogalmam sincs hogy az egyáltalán mi a csoda!?!?
#37
Hát a 120 ezer az tuti az elkezdés...én leszedtem, elkezdte tölteni, 14 giga, apád fasza de rohadt sok...4-6 óráig jött volna, a fene se várta meg, kikapcs...de biztos beleszámítottam a 120 ezerbe...
#36
#35: Nem tűnt ironikusnak..
#35
Kezeket fel akinek leesett, hogy ez az lesz.
#34
#33: eskü ha iróniás bejegyzést írok minimum nagy betűkel oda írom az elejére: IRONIKUS BEJEGYZÉS KÖVETKEZIK.
#33
#32: 2000 forint nem pénz. Lotro-ban ennél sokkal drágábban árulnak quest packokat meg itemeket, pedig az pár fokkal alacsonyabb színvonalú MMO.
#32
#31: de leszek telhetetlen mert mi az hogy fizessek 10 dolcsit csak azért hogy kemény fény lánc fűrészel kaszaboljak?!(azért ezt még bele rakhatták volna az ingyenesbe)