Dobbantott a Silent Hill: Downpour designere

Általában nem kifejezetten jó jel, ha egy játék vezető designere dobbant a játék megjelenése előtt fél évvel, de ebben az esetben talán mégsem kell annyira aggódnunk: az úriember nem azért ment el, mert rossz lenne a csapat vagy a játék, csak hiányzott a családja.

Október 31-től már nem dolgozik a Vatra Gamesnél a SIlent Hill: Downpour vezető designere, Brian Gomez, s erre egyetlen indoka van: hiányzik a családja. A Vatra Games központja ugyanis Csehországban található, míg Gomez Los Angeles-i, így elég nagy áldozatot kellett hoznia már eddig is, hogy a játékon dolgozhasson.


"Amikor bejelentették, hogy a Downpour késik, s csak 2012-ben fog megjelenni, a családommal úgy döntöttünk, hogy nem megy tovább ez a dolog Los Angeles és Csehország között. Hetekkel ezelőtt tudattam a csapattal, hogy halloween lesz az utolsó munkanapom" - mondta Gomez, majd hozzátette, hogy nem kell aggódni: a játék annyira közel van a végső stádiumhoz, hogy ő személyesen már nem tud sokat hozzátenni, s a többi designer remekül meg fogja oldani a feladatot.

Végül elmondta azt is, hogy rengeteg olyan ötlete van egy túlélő horror játékra, amit a Konami nem engedett beépíteni az új Silent Hillbe, így ezeket mindenképp fel szeretné használni a következő projektjében.

6 komment - szólj hozzá!