Leépítések a Warner stúdióinál

  • Írta: InGen
  • 2011. november 6.
  • Gyászhír
Link másolása
Úgy tűnik, a Warner Bros. szereti a Rocksteady Studiost, így hozzájuk nem nyúlnak. Ami mondjuk a Batman: Arkham City fantasztikus eredményei után nem is meglepő. A seattle-i bázist azonban alaposan megnyirbálják, állítólag közel 60 embert eresztenek szélnek mostanában.

Az információt érdekes módon a mindig tájékozott 3D Realms nagyfőnök, George Broussard szellőztette meg Twitteren, ahol azt állította, hogy körülbelül 60 embert küldenek el a Warner seattle-i irodájától. Itt található a Snowblind, a Monolith és a Surreal Software is.


A cégtől származó belsős információk szerint a leépítések az "üzleti folyamatok állandóan zajló felülvizsgálatából" erednek, a cég ugyanis igyekszik reagálni a különböző piaci változásokra. Valószínűleg úgy gondolták, hogy ehhez kevesebb ember is elég. A Warner egyelőre semmit nem közölt hivatalosan. George Broussard minden távozónak sok szerencsét kíván.

6.
6.
crytek
Remélem azért egy FEAR 4-re maradt még ember! :D
3.
3.
joshfeed
Remélem hogy a sok cégek által kirúgott ember összefog és indie csapatokat alkotva visszatérnek.
2.
2.
Yonny
George Broussard gesztusa aranyos de inkább náluk kéne leépítéseket eszközölni akkor hátha kicsit jobb DukeNukem születik ahelyett hogy a Warnerrel foglalkozna
1.
1.
adriano28
sok szerencsét, kivagy rúgva :D köszi george broussard :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...