Serious Sam 3: BF3 - előzetesen a közelharc

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 8.
  • Videó
Link másolása
Egy FPS lényegi magvát a lőfegyverek jelentik, legyenek azok bármilyen képtelen és a valóságtól elrugaszkodó darabok. Sam barátunk viszont a közelharci csihi-puhihoz is jól ért, így ha éppen lőszer híján van, akkor is oda tud csapni. Ezt prezentálja nekünk a vadi új előzetes anyag.

Horvátország talán egyetlen valamirevaló fejlesztőcsapata, a Croteam egyetlen bejáratott frencsájzt dédelget már tíz éve. A Serious Sam november 22-én jelenik meg mindhárom lényeges platformra. Az új trailerben megtekinthetünk néhány igen brutális közelharci szekvenciát, nem ritka az ellenség szívének kitépése, meg más hasonló finomság. Habár többen csak fanyalognak a címre, azért szerez majd nekünk néhány boldog órát.

15.
15.
xelalex19
#13: Gondolom te még nem játszottál egyáltalán a Dioval vagy SS-el. Lehet, hogy mondjuk a hentelésről szól az egész és nem a sztori a fő szempont, de a hentelés mellé kapjuk a hangulatot amit a játék világa és muzsikája ad. De ez nem azt jelenti, hogy nincs sztori. A Dio-nak is és az SS-nek is megvan a maga története. Ezek mellet az SS-be még poénokat is rejtettek el ezzel megint csak a hangulatot növelve.
14.
14.
Ooorky
#13: Diablo mögött van a Blizzard óriási marketing gépezete meg a több millió behülyített koreai...
Serious Sam-et meg egy 20 fős horvát baráti társaság fejleszti. Voltam náluk mikor kint nyaraltunk, látszott rajtuk, hogy inkább hobbinak tekintik ami pénzt is hoz, mint komoly munkának, emiatt pl. a SS3 videókon se érződik az a 'vedd meg mert az neked jó' izzadságszag, ami a CoD87 vagy a BF-én...
13.
13.
King Ragnar
#12: Na ne.
Szóval azt mondod egy a Serious Sam jobb játék, mint a Diablo ?
Mennyit adtak el a Diablo 2-ből ? 10 milliót ? Még mindig 5 rúgóért árulják a boltban... tartja az árát, mert még mindig van rá kereslet. Majdnem 12-13 éves játék és még most is rengetegen játszanak vele.

Serious sam 1-2 hol van ? Ez csak egy egyszeri játék pistikéknek akik szeretnek vadulni... mert a vaduláson kívül másra nem jó ez gém. Egyszer végig viszed majd, aztán megy a kukába... annyit is ér mondjuk.
12.
12.
Ooorky
#11: Diablo+történet????
Odahányt valami, aminek a minősége a Sanyi bácsi részeges mondái című előadással vetekszik, ráadásul kb. annyira összefüggő is.
Blizzard klikkparádéja annyiban különbözik játékmenetben, hogy felülről látod a csókát és nem minigun-ra izgulnak az emberek, hanem, hogy meglegyen végre a kiskacsakék balta, meg a tűzpitymallatt nevű skill mert akkor ő lesz a király uzsiszünetben.
11.
11.
King Ragnar
#9: Pff.. ezt a moslékot ne hasonlítsd már a diablohoz.
Diablonak van normális története..ha már össze hasonlítgatjuk amit nem kéne. tudom, ennek is, de valami nagyon összecsapott, csak olyan, "legyen valami" fajta..

A diablo azért egy picit jobb játék... egy picit nagyon. Ez meg egy kőkemény agyatlan hent ( a lényege ez), "mennyé oszt könyökölj rá az egér bal gombjára. "
Az ilyen igénytelen, fantáziátlan játékok kiborítanak már így lassan 2012 táján.

Szerintem engem igazol a post utolsó mondata is: "Habár többen csak fanyalognak a címre, azért szerez majd nekünk néhány boldog órát."

Hát igen, többen csak fanyalognak, mert egy nagyon igénytelen játékról van szó..
10.
10.
Ooorky
#6: Ezt előrendeltem Steam-en amint lehetet.
BF-ért és COD-ért soha a b életben nem adnék egy fillért se.
9.
9.
Elyas
#6: látom te se játszottál már Diabloval...

HENTELNI JÓ & ÉLVEZETES
8.
8.
Mortician
#7: Lulz. Ha nem szólsz, észre se veszem.

#6: Igen, én. Ha játszottál volna a-SS: TFE és SS:TSE részekkel, akkor értenéd miért szeretik. Ennyi.
7.
7.
Cuppak
BF3 - előzetesen a közelharc
Nem BFE? lol
6.
6.
King Ragnar
Húúú gyerekek...
Hát ez rettentő f0s.. nagyon gyenge.

És komoly van olyan aki ezért a játékért majd pénzt fog adni ?
Ezt az elvetemült hentelést 1... lósz@rt... 30 perc alatt meglehet unni..
Egy nagy semmi az egész.
3.
3.
pjoco
azért komoly Samu tud kedves is lenni! lásd az utolsó ellenfelet! jó éjt puszi a homlokára! xD
2.
2.
shifteeh
Serious Sam 3: Before First 3ncounter? :P
1.
1.
shooter1234
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...