Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
Ha van eszük, az AC3 után szünetelnek, és majd csak a nextgenben térnek vissza új történeti szállal, fantasztikus grafikával és lényegi újításokkal. Egyszerűen túl tartalmas a sorozat az évenkénti ismétléshez, a 2 meg alapból magasra tette a lécet. Ha belegondolunk, még egy codot is 2 évig fejlesztenek. Az AC1-et a 2006-os E3 óta vártam, megjelenéskor megvettem. A 2-t szintén megjelenéskor megvettem. A brotherhoodot már 1 hónap csúszással, a Revelationst már csak jövőre. Az AC3-at is meg fogom venni, de gyanítom ott sem lesz hatalmas minőségi ugrás. Egy kis szünet, 2-3 év kiéheztetés, és a 10 millió rajongóhoz 3-4 millió csatlakozik, akik már amúgy is vágyni fognak egy normális nextgen játékra. Ezt az 3-4 milliót meg évenkénti folytatásokkal nem hiszem, hogy össze lehetne szedni, max a felüket. Vagy még annyit sem. A jelenlegi tempóval már a határán van ez a sorozat, én nagyon úgy érzem.
#7
nekem ac1 tetszett bár kicsit monoton volt de tetszett,amikor a második részt kitoltam nem hittem el hogy ennél lehetne még jobb is,erre kiadják a brotherhood-ot ami veri a 2őt,ha a revelations annyival jobb lesz a brotherhoodnál mint az a 2. nál
akkor köszönőlevelet írok a srácoknak
#6
elő akarom rendelni de nemtudom mi a különbség a sima és a day1 edition között :D ha vki tudja pls írja le :)

am.. egyet értek az előttem szólókkal, az AC egyre jobb és jobb lesz :D
#5
#4: ez az az ac egyre jobb lesz és bízok az ubiban
#4
#3 az ac-t felőlem skalpolhatják amíg ilyen fasza , ha meg eltrutyisodik a cím...höh úgyse fog
#3
Az Ubisoft is erősíthetne már egy új, bejáratatlan címmel. Lassan ők is csak a skalpokat húzzák, egymás után...
#2
fojeszModerátor
#1: Tényleg, rosszul emlékeztem. Javítom. Köszi!
#1
Amm, szerintem félre értett valamit a cikk író. Mondott ilyet az úriember hogy lemondanak az évenkénti kiadásról, de csak az AC3 után mivel az egész sztori a 2012-es világvérével fog csúcsosodni, és nem akarják 2012 után piacra dobni, ami azért tényleg kicsit vicces is lett volna :)