Új Star Wars-játékra mutathat a bejegyzett domain

A Star Wars: The Force Unleashed 2 óta nem nagyon hallani semmit a LucasArts háza tájáról, de most éppen felőlük érkezett a hír: a LucasFilm jegyzett be egy új domain címet, ami mutathat akár új Star Wars-filmre, de persze játékra is - mi az utóbbiban reménykedünk.
  • Írta: InGen

Kommentek

#45
Én leginkább egy új JK-nak örülnék.. Azóta sem játszottam jobb játékkal
#43
#42: Habár... mivel a LucasArts a LucasFilm leányvállalata, még az is lehet, hogy mégiscsak nekem van (lesz) igazam... majd kiderül.
#42
#39: Jogos... sőt, már a bevezetőben is ott van, hogy a LucasFilm foglalta le a címeket... de ez van elkapott a hév :)
#40
#39: Egyetértek, biztosan film lesz, de a remény hal meg utoljára!
JK3 pedig igenis az Academy :P
#38
#37: Én egyetértek veled:) Szerintem is nagyon jó és szerintem simán beilleszthető a sorozatba egy kis képzelőerővel. Habár a második résszel sajna még nem játszottam.
Én nem bánnám, ha egy új animációs mozi (de élethű grafikával) vagy egy Jedi Knight folytatás lenne mondjuk. Bár ha játék akkor biztos a FU.:)
#37
- Nem olvastam a kommenteket úgyhogy ha valaki már írta volna.... -
Szerintem egyértelműen SWtFU:3. Hogy miért?
Ugyebár a második rész végén MI játékosok már tudjuk, hogy Starkiller az Starkiller és nem holmi klón.... de ugyebár drága főhősünk még nem teljesen biztos SZEMÉLYAZONOSSÁGÁBAN (ami angolul ugyebár IDENTITY). Nos ezért vagyok én biztos abban, hogy SWtFU:3! FuckYeah :D

ui.: a kakidobálóknak akik szerint a SWtFU szar... nos lehet, hogy semmi köze a filmekhez, könyvekhez (mondom ezt én aki látott és olvasott mindent) akkor is az elmúlt évek legjobb SW játéka!
#36
#12: Ott volt Darth Maul vagy ki.
#35
#24: Fő, hogy tisztában vagy a tényekkel :P
Mellékesen tuti, hogy a feldolgozásra váró star wars filmek kapnak új címet.
Najó nem tuti, de minden kitelik tőlük!
#34
#26: A Lucasfilm? húha.... ez még jobban hangzik :D
#33
Remélem minél hamarabb kiderül, hogy mi lesz ez!!!!!!! Égek a vágytól, hogy egy új - nem MMO - STar Wars játékba vethessem magam! Az Erő legyen veletek! :D
#32
#31: A 2 is ha már itt tartunk. :D
#31
force unleashed 1 szégyen volt
#30
#27: Aham egy Shadows of the Empire remake-nek tenyleg orulnek, valahol a fiokban meg meg van a dobozos jatek pc-re, elo is kapom :D
#29
#7: A The Old Republic lesz a Kotor III, pedig én lennék a legboldogabb, ha kapnánk egy simát.
#28
#24: 2002(vagy 3) óta elvileg már megteheted.
#27
Én Rogue Squadront akarok vagy Jedi Knight-tot vagy egy Shadown of the Empire feldolgozást.De egy Bounty Hunter rész se lenne rossz.