God of War 4 - újra jövő szeptembert pletykálnak

  • Írta: InGen
  • 2011. november 10.
  • Pletyka
Link másolása
Ha megkérdeznék, mi volt a PlayStation 2 legütősebb játéka, egyértelműen a God of Wart mondanám, ami gyakorlatilag a semmiből jött, és pofonvágott mindenkit. Keményen. Kissé furcsa tehát, hogy PS3-ra eddig csak egy rész érkezett. De ez változhat.

Ezúttal egy új-zélandi játékbolt honlapján tűnt fel a God of War 4, ahol megjelenési dátumként 2012. szeptember 28-át adják meg. Azt gondolhatnátok, hogy hülyeség, elvégre számos hasonló dolgot láttunk már az elmúlt években. Azonban az új God of War 2012-es megjelenésére már korábban is többen utaltak, s ugyebár nem zörög a haraszt...


Korábban egy neve elhallgatását kérő forrás, aki a God of War-játékokon dolgozik, nyilatkozta, hogy 2012. szeptemberében érkezhet a folytatás. Nem olyan régen pedig a Sony Santa Monica egy olyan álláshirdetést tett közzé, ami utal a játék következő részére, s arra, hogy abba esetleg már beépítenének egy multiplayer komponenst is.

A Sony Santa Monica vezetője, John Hight korábban azt nyilatkozta: "A God of War 3 nem a sorozat vége. A trilógiát lezárja, de érkeznek még God of War-játékok" - majd hozzátette azt is, hogy nagyon vigyáznak, mit csinálnak a címmel, még véletlenül sem akarják ugyanis lerombolni a reputációját.

26.
26.
samatagrav09
#18: tudom hogy nem megölték mert kinyomtam ez egy elírás volt a lényeg attól nem változik
25.
25.
metercsiken
#15: Ezzel valahogy én is így vagyok!
Nem tudom kivel/kikkel tudna még küzdeni szegény agyonhajszolt hősünk! : )
Persze remélem találnak neki valakit akit megint nagyon "utálhat" majd, és gyötrelmes hosszú út vezet majd a megbékéléshez!
24.
24.
ReNegAdE
#7: Valóban!!!!!Jó pap holtig tanul!:)
21.
21.
nero20
át vitem a 3 at is nem volt nagayszám mert boxos vagyok :)
20.
20.
husabergfs
#14: ha haverokkal lehetne 1ütt tolni egyre erősödő és növekvő létszámú ellenfelekkel+becsempészve egy fasza fejlődési rendszer akkor ütős lenne a multi!!:)
19.
19.
Hardy
2-vel PS2-n nagyon jókat szórakoztam el se hittem, hogy ilyen király játék is van. 3-at végig néztem Youtube-on, de ha lesz 4 vkinél kipróbálom. :D
18.
18.
sherex
#2: SPOILER: rohadtúl nem nyírták ki hanem magába szúrta a kardot de ha elolvasod Adamknight hozzá szólását és veszed a fáradtságot hogy megnézd a videót rá jössz lehet mégsem halt meg
17.
17.
sherex
#7: BASSZUS
igazad van :O
16.
16.
kalandorklubbja
#2: Kösz szépen, hogy leszpoilerezted figyelmeztetés nélkül b+!!!! Pont ma fejeztem volna be a végigjátszást. Hát ilyen nincs... Emberek erre figyeljünk má!
15.
15.
KenyeresB
God of War a legütősebb gamma. De egyszerűen nem szeretném, hogy folytassák. Lehet, hogy furcsán hangzik, kicsit ellentmondásos, de ha belegondoltok, van benne logika. Ha folytatják, sajnos elég valószínű, hogy már nem tudnak újat kihozni a sorozatból, kvázi csak a pénzcsinálás lesz a cél (jó-jó, hát részükről eddig is az volt, de azért a minőséget mindig odatették). Szerintem Kratos már éppen eleget harcolt meg szenvedett, hogy pihenhessen egy öröklétnyi időt. :)
Ja, aztán kívánom, hogy ne legyen igazam, és hozzanak össze egy eddigeknél is pöpecebb részt!
14.
14.
kebi90
#13: Én el nem tudom képzelni a multit, igazat adok neked h. ezzel is elcseszhetik.

Kratos meg szerintem sem halt meg. Nélküle már nem is lenne az igazi God of War :D
13.
13.
radko1010
multi?
biztos?
szerintem pont ezzel rombolnák le azt a bizonyos reputációt.
12.
12.
szogyenyi
how should god of war ended ;)
11.
11.
drakecsaj
#6: SPOILER

Na jah, simán nem halt meg. Kratost egyébként is nehéz bedarálni, meg hülyék is lennének kiiktatni.
9.
9.
samatagrav09
#7: Lehet de szerintem egy lélek az alvilágból mert továbszál és azért mondtam hogy meghalt mert az egyben is le akart ugrani (lehet nem pont innen de ez is megteszi) amugy miket észre nem veszel mert meg van rá az esély hogy elmegy megkeresni valakit/valamit.
7.
7.
Adamknight
#6: Spoiler

Ez így igaz. Nem halt meg meg! http://www.youtube.com/watch?v=QJgSKoPeXvY tekerjetek a legvégére HD felbontásban és mielőtt elsötétülne a kép a jobb oldali első "kék" sziget bal csücskében fel jön egy fehér figura. Igaz nagyon apró, de az Kratos.
6.
6.
hakydakillah
SPOILER

2,5 - Honnan veszitek, hogy meghalt? Láttátok a feliratok után következő rövid bejátszást? Szerintem nagyon nem halt meg :-)
5.
5.
ReNegAdE
És ki lenne benne?Kratost hagyják már békében nyugodni!Pedig nagy kedvencem az összes rész én mégis félek hogy mi lenne egy folytatásban!Remélhetőleg nem rombolják lenne a játék "renoméját"!
4.
4.
Mortis
"...még véletlenül sem akarják ugyanis lerombolni a reputációját." Erre kíváncsi leszek. Piszok nehéz lesz folytatni s már sokan belebuktak hasonlókba. Reménykedjünk.
3.
3.
Gengszter
sajnos boxom van de ps2-ön toltam mind a 2 részét amit imádtam. you tubon megnéztem az összes walktroughot.kíváncsi vagyok miről szólhat ez a 4.dik rész.

2.
2.
samatagrav09
Ne cseszék el ez az egyik legjobb ps2-ps3-psp-s játék.Meg nem tudom ki lesz a következő főszereplő mert kratost kinyirták lehet hogy már 3 feltámadt de most is? meg minenkit kinyirt.(kivéve athénát de egyedül mit ér?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...