Átalakul az EverQuest II

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Online Entertainment átalakítja az EverQuest második részét, a játék decembertől teljesen ingyenesen elérhető lesz, ráadásul immár nem kap külön verziót a free-to-play és az előfizetéses változat. Az EverQuest II egyébként már tavaly óta játszható havidíj nélkül.

A 2004-ben elrajolt EverQuest II tavaly váltott free-to-play modellre, ám akkor az Extended verzió külön játékot takart, és a havidíjas változat külön klienst kapott. A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy decemberben egyesíti a két programot, és átalakítja az eddigi árszabást is.

A következő hónap elejétől egyáltalán nem kell fizetni a kliensért, és a Platinum előfizetői kategória is megszűnik, csak a Bronze, a Silver és a Gold tagság marad meg: ezek közül az első az ingyenes játékosokat foglalja magába, a második már 5 dollár egyszeri kifizetése után megszerezhető (a korábbi 10 dollár helyett), míg a Gold változat havi 15 dollár fejében érdemelhető ki, utóbbi ráadásul az összes fajhoz hozzáférést biztosít. Egyébként mindegy, milyen tagságunk van, a játékvilág teljes mértékben rendelkezésünkre áll, és csak bizonyos kiegészítőkért kell fizetni.

Az átalakulással új játékmenetbeli fícsörök is várják a játékosokat, a Dungeon Makerrel például saját dungeonöket készíthetünk majd, amiben mások kalandozhatnak. A Sony egyébként azt is megerősítette, hogy a korábban befizetett havidíjakat, illetve az egyes fajokért elkért összegeket az új árszabásnak megfelelően visszatérítik a felhasználóknak.

Száguld a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment szerint jót tett a PC-n és PS3-on bemutatkozott DC Universe Online-nak a free-to-play üzleti modellre történő átállás: egy héttel november elsejei váltás után 1000 százalékkal nőtt a játékosok száma, egészen konkrétan 1 millió új játékost vonzott az ingyenes szuperhősösdi. Az újoncok között vegyesen vannak PC-s és PS3-as felhasználók.
3.
3.
Motig
#2: 11 et tegyék ingyenesé ne a 14et.
DC Universel meg anyi hogy ok tele vanak a szerok de az már nem igaz ,hogy nem bírnának még egy szervert betolni... 5E+ helyen vagyok a listán elmegyek cigizni meg egyéb dolgokat elitézni és keményen 800 helyet lépek előre a listán..(ez 10 perc volt min)
2.
2.
Lordnekroseth
Egyébként, ha lehene inkább erről az "ingyenes" Final Fantasy 14 es dologról olvasnék valamit, nagyon kusza az infó amit a neten találtam a dologról.
1.
1.
Lordnekroseth
Na ez igen !
A játék mikor kijött fantasztikus volt. De sajnos azóta számomra nagyon elavult. Egy NAGY grafikai ráncfelvarrás után még ehető lenne talán, de majd inkább a 3.
Ha rám halgatnak rábízzák az Aréna netes srácokra és egy új mmo legenda születik. Mint régen az 1 el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...