NFS: The Run - trailer a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 16.
  • Videó
Link másolása
A Black Box csapatának hírneve az utóbbi években erősen megkopott, ezúttal a Need for Speed: The Runnal bizonyíthatnak. E hét pénteken kiderül, hogy miként sikerült új színt vinni a klasszikus NFS-vonalba, hiszen végre boltokba kerül a játék. Ennek kapcsán új előzetesünk is van már.

Hősünk Jack, egy körözött férfi, 3 ezer mérföldet kell megtennie erőltetett tempóban szerte az Egyesült Államokban, nyugatról keletre. Ösztöneire kell hagyatkoznia és persze vezetői tudására. A Need for Speed: The Run első értékelései is befutottak már, a vélemények szépen megoszlanak, láttunk már 5 pontot is, egészen 8.5-ig terjed a skála, de annyi bizonyos, hogy nem 9 pontos címmel lesz dolgunk. A játék november 18-án jelenik meg PC-re, 3DS-re, Wii-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Köszönjük, radko1010 és giga321!

40.
40.
kekvillam
#38: Hát mer hülye vagy azér XD
39.
39.
Berkes2000
Hát ahogy látjátok győzködtem magam rendesen, hogy "jó lesz ez", de még a végén csere lesz belőle valami használt boltban Arkham City-re!!! Tegnap éjjel eléggé a mélyére ástam és vannak böszmeségek benne. Pl. ez a checkpoint rendszer nagyon idegesítő. Ha frontálisan belemegyek egy csőrös kamionba akkor oké, de sokszor csak lefutsz az útról és már vissza is dob. Idegesítő, mert az irányítás elég hektikus. Volt hogy a tükörjégen úgy tudtam menni mintha sínen futnék, máskor meg nem bírtam a sima aszfalton az autót az úton tartani. Hihetetlen, komolyan! Nem ma kezdtem, már PS1-en is nyomtam az NFS-t...

Összefoglalva: Mész át a prérin, csak 2 sáv van (ami mondjuk reális). Itt jön elő a játéknak egy külön szívatása ami úgy néz ki, hogy az egymásnak szembejövő civilek mindig akkor érnek "össze" amikor odaérsz. Semmi gond, kikerülöd a füvön. A kocsi viszont elkezd rángatózni, hol alul- hol túlkormányzott, nem reagál kicsi mozdulatra, húzol nagyobbat oldalra vágódik. Megfogod, nem vesztesz nagy sebességet, visszahozod de már késő. Visszadob a checkpoint-ig...

Aki kipróbálás nélkül, nem elvakult NFS rajongóként, teljes áron megveszi, hogy a kezdeti lelkesedés (mert olyan lesz) után szentségeljen, annak jusson eszébe hogy én szóltam...
38.
38.
Darox
Na ez már NFS a javából. (Csak tudom hisz a leges legelső résszel kezdtem. [Nem az Ungerground.([Az még egy brutálisan jó játék volt az első, mai napig játszom vele.]) ])
36.
36.
Zakkantable
Nekem az NFS mindig is a tuningról és a freeroamról szólt mint az underground 2 ben!Azóta nem tudtak annál jobbat csinálni!
34.
34.
falselight
#31: és ennyit a te szövegértelmezésedről.
33.
33.
LAZLOW20
Kövezzetek meg de nekme tetszik ez a játèk......
32.
32.
ATi0021
#27: Undercoverben az a világ szép élettel teli volt? nem.
az a tuning részletes volt? nem
szar volt-e? igen (ebben egyetértünk.)
31.
31.
Motörhead
#30: Hát kedves zoenn mint mindíg ennek is alaposan aláfutottál.Lemmings?ICO?Shadow of the colossus?Pack Man,Phoenix,Vanquard,Scorpions!Eye of the beholder,Simcity Te miről mered azt állítani,hogy klassszikus?Nem az a baj,hogy későbben születtél és nem ismered ezeket hanem az,hogy TE,nem is mered,ezeket megismerni!Na ennyit a munkássságodról!
30.
30.
Motörhead
Hát csak azt nem értem,hogy a NFS mi a karcinómától KLASSZIKUS?
29.
29.
barackostej
Az IGN-től idézgetnek, de azt nem merték odaírni, hogy 6.5 pontot kapott tőlük a játék.
28.
28.
Gamer
utóbbi évek legjobb NFS játéka, nagyon szép, pörgős, változatos, izgalmas, a rövidsége miatt 8-as nálam...
27.
27.
falselight
#23: az undercover-ben volt-e szabadon bejárható világ? igen.
volt-e tuningolás? igen.
szar volt-e? igen.
itt legalább van egy változatos és gyönyörű világ, izgalmasak versenyekkel.
26.
26.
Elyas
#25: érdemes rá befektetni? mennyibe kerül? és hány pontott adnál rá a 10 ből?
25.
25.
Cuppak
#24 Év autós játéka nálam! :D
24.
24.
Cuppak
23.
23.
ATi0021
#22: Arról szintén ne feledkezz meg, hogy a korábbi részeknél általában volt egy szabadon bejárható város\környék. Míg itt sínautóhoz kellett építkezniük, és bizony erre volt 3 évük.
22.
22.
falselight
#17: arról megfeledkezel, hogy a "két óra" játékidő alatt nem kell kétszer ugyanazon a pályán versenyezz, ellentétben a korábbi részekkel.
egyébként meg a program nem számolja az újrakezdett versenyek és checkpoint-ok időtartamát, vagyis a valós játékidő nem egyezik meg azzal, ami a játékban fel van tüntetve. én kb 3-4 óra után még csak a játék közepénél járok.
21.
21.
Split
#20: Abszolút egyetértek. Nekem annó azokban a szabadon bejárható város, a - nem multival - feloldható kocsik, és tuningolhatóság tetszett. A The Run-ban meg némelyik kocsinak még a színét sem lehet állítani.
20.
20.
ATi0021
#18: Nos van benne valami, de az EA is eléggé sáros ebben. Nem értem, hogy annó hogyan tudták összerakni az Underground sorozatot és Most Wantedet. Mintha nem is ők lettek volna. Ha már úgyis csak az éves lehúzásra mennek, nem a minőségi játékra, akkor inkább újítanák fel az Undergound sorozatot. Ennyi erővel arra is lehetne rakni 10k-s árcédulát. Főleg, hogy 10szer annyi játékélmény lenne benne, mint a mostani "játék"aikban.
19.
19.
Split
Most olvasom, hogy 67 pontot kapott Metacriticen is. Én nem lettem volna ilyen jószívű. :)
18.
18.
Split
#17: Valaki igazán lehúzhatná már a Black Boxot a klotyón...
17.
17.
ATi0021
Talán az év legnagyobb pofátlansága lett a The Run. Ha nem számoljuk a töltéseket, meg jeleneteket, akkor bizony 2 óránál nem több a karrier. Ami azért elég nagy szemétség. Még a COD-nál is van min. 5 óra játék.

Vagy ott van az autólista. Több mint fele ilyen-olyan exkluzív, onlinehoz van kötve. És látva, hogy milyen csodás lett a játék biztos egyszerű lesz kioldani az onlinehoz kötött kocsikat. Várhatóan lehetetlen lesz a sok csaló és kevés játékosnak köszönhetően. Nem hittem volna, hogy a Ragenél lesz nagyobb hulladék idén, de tévedtem az EA megcsinálta...
16.
16.
Split
#15: Persze tőr-bérlős verzióban! (tőr-rent) :P
15.
15.
nukebomb
#14: So do you have the need for speed? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...