Syndicate - co-opozás New Englandben

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 16.
  • Videó
Link másolása
2069-ben a világ már nem az, amit megismertünk. Egy sötét, machiavellista korban élünk, ahol már nem a kormányok irányítanak, hanem a dúsgazdag szindikátusok, akik nem restek fegyverekkel új piacokat hódítani. A Starbreeze kiadott egy új videót, melyben ismét a kooperatív játékmódba nézhetünk bele.

Helyszínünk ezúttal a komor New England. Barátainkkal vállvetve indulhatunk a rivális szindikátusok uralmának megtörésére. Tisztában vagyunk vele, hogy a Syndicate remake egyedül is pazar élményt nyújt majd, de azért kooperatív mód sem utolsó, sőt! A játék február 24-én jelenik meg Európában, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

10.
10.
Vopesz
Nem tetszik. Egy Starbreeze-től többet várnék, ebben semmi olyasmi nincs amit nem láttam volna már. Uncsi.
9.
9.
Kocsis92
szerintem a HUD játékfüggő. ha egy jövőbeli katonát alakítunk, akkor teljesen helyénvaló ha televan a hud mindennel, lévén legtöbb esetben sisakban van a fejünk, tehát valóságban is látnánk rengeteg adatot. de ha korunkban v múltban maradunk, akkor legyen üres, tps-nél pedig a dead space oldotta meg legjobban sztem, ottvolt minden rajtunk, csak ügyesen kellett használni
8.
8.
Darox
#6: Nekem tetszik ez a rengeteg szöveg a képernyőn, szeretem az összetett HUD-okat. Hozzáad szerintem a játék feelingjéhez.
7.
7.
giga321
Még mindig nagyon tetszik.
6.
6.
Hubert Cumberdale
#5: jah :D Fail :P Nem figyeltem, csak láttam a nagy regényeket mindenki körül, meg mindenhol és aszittem ilyen és hát remélem is hogy nem, mert ez így élvezhetetlen...
5.
5.
Cuppak
#3 Láthatod hogy a játékosokat váltogatja + kiírja hogy "Viewing"
4.
4.
Cuppak
#3 A csávó spectator módban volt.
3.
3.
Hubert Cumberdale
Úr isten! Látnak ezek egyáltalán bármt is a sok szövegtől??
2.
2.
hegyomlás78
Az kell hogy mondjam ,EZ EGÉSZ KIVÁLÓ!!!!
1.
1.
Elyas
hm az eredeti marha jó game volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...