Új Killzone-játékon dolgozik a Guerrilla?

Ami nem feltétlen a Killzone 4-et jelenti - tudtuk meg az Edge magazin cikkéből. Nagyon is elképzelhető, hogy a Guerrilla már javában munkálkodik a Killzone-frencsájz ötödik eljövetelén (ha a kézikonzolos címeket is ideszámoljuk). Nem tudni biztosan, hogy egy újabb PS3-as epizódról van-e szó.

A pletykák szerint a Guerrilla dolgozóinak nagy része már javában kalapálja a Killzone következő fejezetét, de nem tudni még biztosan, hogy ténylegesen-e a Killzone 4-ről van-e szó. A jelek sokkal inkább egy mellékágra mutatnak. Adrian Smith, a stúdió munkatársa szerint minden adott ahhoz, hogy egy újabb darabbal bővüljön a Killzone-frencsájz.

Pontos platform sincs még, de az Edge arra következtet, hogy egy csapat a SCE’s Worldwide Studios berkeiben már befejezte a PS3-ra való fejlesztést és az újgenerációs PS4-re koncentrál. Van rá esély, hogy éppen a Guerrilláról van szó. Annyi bizonyos, hogy miután az év elején megjelent a Killzone 3, a csapat már javában egy új játékon dolgozik.

Ami biztos, az a Vitára érkező vadhajtás, melyet a Studio Cambridge tesz le az asztalra a handheld megjelenésekor. Várjuk a hivatalos állásfoglalást!

14 komment - szólj hozzá!