Új Killzone-játékon dolgozik a Guerrilla?

Ami nem feltétlen a Killzone 4-et jelenti - tudtuk meg az Edge magazin cikkéből. Nagyon is elképzelhető, hogy a Guerrilla már javában munkálkodik a Killzone-frencsájz ötödik eljövetelén (ha a kézikonzolos címeket is ideszámoljuk). Nem tudni biztosan, hogy egy újabb PS3-as epizódról van-e szó.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#13: Woow ez meglep, akkor megnyugodtam hogy nem veszítettem sokat. Történet végül is a második és harmadik részből is elég jól kirajzolódik, az egynek a sztoriját meg elolvastam szóval csak a játékélmény miatt szerettem volna kipróbálni. Azt hittem annak idején villantottak akkorát azzal is mint mondjuk a GOW 1-2vel. Kratos bácsi HD-be varázsolt kalandjai szerintem jóval igényesebbre sikerült mint a mai H&S játékok többsége. Bíztam benne, hogy Gureilláék is szeretnének valami hasonlót összehozni.
#13
#6: Nagyon ne bánkódj, az első része nem lett nagy durranás. Elveszik ps2-n a sok fps zuhatagába. Én is a 2.részétől lettem a Killzone fanja. Persze a történet tisztánlátása végett érdemes az elsőt is végigjátszani. Azt kizártnak tartom hogy valaha megjelenik HD körítésben. Abár semmi köze a guerilla csapathoz, de a Black játékból jöhetne egy HD felbontás...
#12
#10: 1-2 napja nem épp arról cikkezett a GK, hogy a Halo 4 még X360-ra fog érkezni?
#11
Hatalmas gamek!!! Szégyenletes, hogy alig adnak el belőle!!! (a 3-ból a vgchartz szerint el sem ment 2 milla)!! Én biztos befizető leszek a kövi részre!!!
#10
#6: Halo 4 is az új XBOX nyitócíme lesz, csak nem hülyék, hogy nem az új PlayStation-nel fogják majd kiadni... :) így lenne értelme versenyezniük már az elején :) szerintem :)
#9
remélem a 4. részét csinálják és PS3-ra. Nagyon örülnék neki.
#8
#6: Nekünk a Gyerkőccel első volt!Csoki a gatyóba(Nekem is)!
#7
#6: Ha nem voltam érthető akkor csak ix fos.-t szopatják.De amúgy rendesen!
#6
Ha Killzone 4 akkor az gyanítom, hogy már a next-gen nyitócím lesz. Ha mellékág akkor persze Vita.
Én személy szerint az első rész HD-be ültetett változatát fogadnám szívesen. Sajnos soha nem volt PS2-m és ez a rész kimaradt az életemből. Szeretem nagyon a sorozatot de így azért nem teljes a kép.
#5
#4: Nézd meg,hogy mivé lesz a DVD filmek ára a multiknál.Illetve azt,hogy a Blu ray lemezek ára miért is olyan olcsó mint egy DVD volt mondjuk 3 éve?A 3D tartalmakról már ne is beszéljünk.
#4
remélem hogy killzone 4 lesz és meg azt hogy az még ps3 ra jelenik meg
#3
Aki csak tudja kukkancson bele 3D.-BEN!Mármint a KILL 3-ba.Alap a cucc!!3D-ben a mai napíg!
#2
Meg lennék lepődve, ha gerilláék nem killzone játékon dolgoznának...
#1
ó fap fap fap :D