November végén indul a Counter-Strike: GO béta

  • Írta: InGen
  • 2011. november 21.
  • Hír
Link másolása
Fontos cím a Counter-Strike: Global Offensive, s mivel elég nagy e-sport potenciál van benne, fontos a következetes fejlesztés és az alapos tesztelés. Éppen ezért a Valve nem sieti el a dolgokat: az eredetileg októberre tervezett bétateszt csak november végén indul el.

November 30-án indul a Counter-Strike: Global Offensive bétatesztje, jelentette be a Valve, szerintük ugyanis fontos, hogy a jelenlegi CS-játékosokat minél előbb ráeresszék az új anyagra, hogy tesztelhessék és elmondhassák véleményüket.


A béta egyelőre csak PC-n lesz elérhető, s mindössze két pályával, ezek pedig a Dust és a Dust2. A változatosság kedvéért. A szélesebb körű béta előtt persze a profi Counter-Strike 1.6 és Source-játékosok már tolhatták a Global Offsensive-et, a Valve szerint ugyanis ők igazi, "intelligens" visszajelzésekkel tudnak szolgálni a játékot illetően, míg a tömegek erre ritkábban képesek - a több ezer játékost bevonó tesztelések célja inkább a szerverek stabilitásának ellenőrzése, illetve a bugok keresése.

Kezdetben körülbelül 10 ezer embert hívnak majd be a bétába, de ahogy telik az idő, ez a szám csak növekedni fog. Habár a Portal 2-höz frissített Source Engine-t használó Global Offensive eredetileg 2012 elején jelent volna meg, a tesztidőszak csúszásával valószínűleg a végleges megjelenés is késni fog.

42.
42.
ribizly
#39: Csakhogy belepofázzak egy kicsit: http://store.steampowered.com/app/240/
Nem kerül az annyiba ;)
41.
41.
LtK
#40: Van beépített helyesírás ellenőrző is.Ilyen feladatot is be kell töltenie valakinek ha már másra nem jó ='D
40.
40.
Miseew
39.
39.
Quent1n
5-6 ezer forintért ill. annak megfelelő euróért rendben van de teljes áron ne süssék már el megint a Source motor feljavított változatát, mert ahogy a CoD-nál úgy itt is uncsi, hogy kemény pénzért modolást kapunk. Jó volt a Source motor szerettük de most már ideje váltani és csinálni valami újat.

Egyébként meg a CS:Source ha megnézitek csak egy felturbózott CS1.6 és a mai napig is 8k a boltban. Pedig abba se volt túl sok munka csak eladták újra az 1.6ot a HL2 motorjával és apróbb módosításokkal. Ettől a játéktól azon túl, hogy jön konzolokra is többet várok mindenképp.
38.
38.
LtK
#36: Nos, kedves értelemtől duzzadt alpha barátom. Adye a játék megjelenését írta ki neked, azaz a végleges verziót. Erre te a bétával kezdesz dobálózni, ami lássuk be nem ugyanaz. A kedvelt BF3ad se akkor jelent meg amikor kijött a béta, nemde? Létszíves próbálj meg gondolkodni még mielőtt elkezdesz írni. 22-es kommentedből dől az értelem. Azért lebarmozni valakit mert rossz megjelenési évet írt... gratulálok, ahhoz meg végképp, hogy ráadásul neki is van igaza. Gondolom war-okkal nem találkoztál kedvesem, mert akkor nem mondanál ekkora hülyeséget, hogy nincs "csapatjáték". Azt kell, hogy mondjam kettőtök közül sajnos te vagy az "orbitális nagy barom" és még autista is.
37.
37.
biohazard rex
#36: önálló mód= teljes játék, a másik hogy persze hogy nem szereted a cs-t mert kell hozzá skill, noh mind1. Utálom a WoW-ot mégis elismerem hogy jó játék, de ennyi. Te is utálod a cs-t, rendben, DE AKKOR MENJÉL BATTLEFIELD 3-azni! és szerencsére 1 ember véleménye nem oszt, nem szoroz. (legalábbis a tied nem :P) De ettől függetlenül én azért ajánlom figyelmedbe a beta-t hamár egyszer ingyen van...
36.
36.
ALpH4
#35: jaj ne vett magadra nem úgy értetem XD
35.
35.
adye
#34: Oké innentől fölöslegesnek érzem az egészet, inkább felejtsd el... Tudod csak egy orbitális barom vagyok.
34.
34.
ALpH4
33.
33.
ALpH4
#30: On 24 March 1999 Planet Half-Life opened its Counter-Strike section
32.
32.
adye
#31: És akkor most nézd meg, hogy én mit írtam. A 14. kommentbe.
31.
31.
ALpH4
#30: Az első béta verzió 1999. június 19-én látta meg a napvilágot a Half-Life modifikációjaként
30.
30.
adye
#25: Nem nem tudod jobban, de te ne haragudj mert azt sajnálom, hogy válaszra méltattalak. Legalább olvasgass mielőtt hülyeséget beszélsz.
29.
29.
ALpH4
és ha már csapatban akartok dolgozni akk inkább BF mert sokkal több ott a csapatmunka
28.
28.
ALpH4
#26: jah önmagában futtatható mód -.- . és igen csapatjátékban kéne működni csk nem szoktak. és a cznek van kampánya tom nem kell mondanod 2x kivittem idiot és akár mit mondasz igazam van.
27.
27.
GodWanA
#25: nem nem hiszem h jobban tod mint az aki 1,5 óránál többet játszott vele és nem csak a gungameig jutott
26.
26.
GodWanA
hát ez az uccsó hsz naon antifacesre sikeredett de azaz igazság hogy ja. egy módként kezdte. de már 11 éve nem az. önmagában futtatható.
amúgy szia TÖKFEJ! és sztem ennek van egyszemélyes (igen ezt jelenti ha nem játékban kattogsz hanem kinyitod azt a rohadt szótárt, ami az asztalomon van) játékmódja és coop is mivel A CSAPATJÁTÉKOS RÉSZEKNÁL EGYÜTT KELL(ene) MŰKÖDNI.
na de sztem ez is tutkerály lex akárcsak a source (sztem ez még mindig szép game) és az 1.6/cz (ebben van kampány is tökfej)
25.
25.
ALpH4
#24: most ne haragudj meg de én rühelem a CS-t és jobban tom mint te?
24.
24.
adye
#22: Ne haragudj felvilágosult barátom, legközelebb 2x meggondolom, hogy milyen kérdéseket tegyek fel. Kérlek folytasd az impozáns okfejtésed, hátha ragad valami ránk orbitális barmokra vakító bölcsességedből!
A választékosságod minden képzeletet felülmúl... Több ilyen emberre lenne szükség és kihúznátok a GK fórumot a sötétség mocsarából.
23.
23.
ALpH4
#22: és kihagytam hogy a single rész hiányzik a mai játékoknak kell egy single és ajánlott még egy coop is. De szarnak bele megcsinálják 6odjára ugyan azt a játékot amit már elsőnek megcsináltak és "sikert" hozott (de a többi nem XD)

És az a terrorista hogy áll ott? mintha ép állva készül szarni? be van dőlve a karját fölemelte mint aki nyomni készül. Ez most mi?
22.
22.
ALpH4
#14: te egy orbitális barom vagy -.- 99ben jött ki vagy még hamarabb és ha még 2000ezerben jelenik meg akkor is több mint 10 éves.

csak így mire jövőre kijön mennyi is lesz ? nem 13? és eddig mind ugyan az és ez nem is játék csak egy mód.
Igen mód hl módja ként jött ki az első és még mindig mód csak önállóan müxik. a menuje 13 éve ugyan az semmi újítás a játékon sincs semmi újítás ebben is annyi újítás lesz hogy lesz monotol koktél a source is azért nem álltak át sokan mert eredeti CS hangulat az igazi és nem kell nekik source. ÉS AZ HOGY LEHET HOGY MÉG MINDIG NEM TUDNAK EGY ÚJ SOURCE MOTORT KIADNI, MÁR 8 ÉVES LESZ EZ A KIBASZOT MOTOR ÉS SEMMIT SE VÁLTÓZIK CSAK EGY KIBASZOT HDRT NYOMTAK BE NEKI.
És ez az a játék amit szinte senki se vár a gamekapocs kb 90% -+néhány
21.
21.
ribizly
#20: Nem egészen ezekre gondolok. Voltak (vannak) olyan bug-ok amik mára már szerves részévé váltak a játéknak (igen, van ilyen). De mondhatnám a fegyverek szórását, a hangjait, vagy akár a karakterek pontos sebességét is, ... szóval minden olyan dolog, ami továbbra is kiszámíthatóvá válik a játék menete.
20.
20.
Analog
#19: Régi játékosok igényeit?? Vagyis hogy át lehessen lőni az összes FALON akárhonnan? vagy legalábbis én nem tudom mik lehetnek a régi játékosok igényei
19.
19.
ribizly
#18: Azt nem tudom mennyien tértek át, mert a statisztikák alapján (http://store.steampowered.com/stats/?snr=1_4_4__10) majdnem azonos mennyiségű játékos van mind a két játékon. Ellenben, ha ezzel a játékkal kielégítik a régi játékosok igényeinek jelentős részét is, akkor akár megtörténhet az áttörés...
18.
18.
Analog
#17: Szerintem nagyon kevesen. GOndolj csak bele milyen "kevesen" tértek át az 1.5/1.6-ról a Source-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...