Bejelentették a Test Drive Ferrarit

  • Írta: ATi0021
  • 2011. november 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Készül a Test Drive-sorozat legújabb része, legalábbis ha hihetünk a viszonylag ismeretlen Bigben Interactive-nak, aki a játék kiadásáért felel majd bizonyos régiókban. Az új cím kizárólag Ferrarikkal foglalkozik majd a hírek szerint, ráadásul állítólag a Slightly Mad Studios végzi a fejlesztését.

A Bigben Interactive hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Test Drive-sorozat legújabb tagja, a Test Drive Ferrari. A korábbi két, nyitott világú Test Drive Unlimited után - melyeket az Eden Games fejlesztett -, ezúttal a mindenki által ismert olasz autógyár modelljei kerülnek a központba.

A kép illusztráció, ez még a Test Drive Unlimited

Elődeivel ellentétben az új Test Drive kifejezetten a szimulátorok kedvelőinek készül. A játékért a pletykák szerint Slightly Mad Studios felel, akiket a Need for Speed: Shift és Shift 2 készítőiként ismerünk, de ők jegyzik az ambicíózus C.A.R.S. projektet is. A Test Drive Ferrariról jelenleg nem sokat tudni, de az már biztos, hogy 2012. március 30-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

9.
9.
Miseew
fogadni mernék hogy lesz max 10 fajta ferrari és az egész játék 20 gigát fog foglalni...kihagyom.
8.
8.
Quent1n
Hát nemtom kicsit bizalmatlan vagyok a dologgal kapcsolatban :) De lepjenek meg és legyen legalább egy NFS: Porsche szintű márka exkluzív játék!
7.
7.
ATi0021
#6: Igen, én is így gondolom. Plusz jól jött az Infogramesnek is, mivel is teljesítve van az Atarival kötött szerződés, amiben 2013-ig 2 Test Drive szerepel. Unlimited 3-ra biztos nem lett volna már idő.
6.
6.
#4: Aha értem. Akkor úgylátszik befejezik a Ferrari Project nevű játékukat, ami a NFS Shift miatt szüneteltetve lett.
5.
5.
Motörhead
Most honnan a f.szból szerezzek egy Amiga 500-t.én még anno azon toltam.Van még új a nap alatt!Látom ám én aztat.
4.
4.
ATi0021
#3: http://www.mondoxbox.com/en/news/31190/bigben-announces-new-test-drive-ferrari.html
3.
3.
Nemtudom ATi, hogy hol olvastad, mert TCM-en láttam, h virtualr.net-et linkelted, de én sehol sem láttam infót arról, hogy az SMS készítené ezt a játékot is. Nekem valami bigben interactive studió rémlik. De remélem neked van igazad, és egy CARS-hoz hasonló játékot kapunk majd!
2.
2.
Bré
Alig várom főleg azután amiket a többi része nyújtott;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...