Unit 13 - Vita-exkluzív cím a SOCOM alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap még egy Vita-bejelentéssel gazdagodtunk, a SOCOM-sorozatról és a MAG-ről elhíresült Zipper Interactive legújabb fejlesztése kizárólag a PlayStation Vitán teszi tiszteletét - a srácok kifejezetten úgy tervezték meg a programot, hogy könnyedén lenyomhassunk két küldetést buszozás közben.

A Unit 13 a Motorstormhoz hasonlóan a Vita nyitócíme lesz, már február 22-én játszhatunk vele, és ahogy a trailerből is látszik, a lényeg borzasztó egyszerű: meg kell állítani a terroristákat/diktátorokat/drogbárókat/hadurakat/fegyverneppereket, lehetőleg minden áron. A játék során 6 különböző kaszt - Infiltrator, Sniper, Soldier, Technician, Point Man és Support - közül választhatunk, hősünkre 36 küldetés vár a világ 9 pontján: eljutunk majd többek között a Szomáli-félszigetre, az Arab-félszigetre és Dél-Ázsiába is.

A játékmenet kifejezetten a kézikonzolhoz igazodik, mind ütemében, mind technikai értelemben: a két analóg kar mellett aktívan használhatjuk majd a hátsó tapipadot és az érintőkijelzőt, a Near funkcióval folyamatosan tájékoztathatjuk a haverokat az eredményeinkről (például a spéci High Value küldetések teljesítéséről), a 3G-n keresztül pedig állandó frissítést kapunk az online ranglistáról és az új tartalmakról. Lesz kooperatív mód, a társainkkal headseten keresztül is kommunikálhatunk.

4.
4.
Miseew
utazás közbe elmegy de otthon nagyon kaki.
3.
3.
FriendlyTarget
remélem hogy a vitán nem ez lesz a max színvonal grafikailag..nem azért mintha grafika b*** lennék de ez kb úgy néz ki mint a MGS: Peace Walker
2.
2.
mugen
Egész menő. El tudnám viselni utazgatás közben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...