Ridge Racer Vita - olcsó húsnak híg a leve

  • Írta: InGen
  • 2011. november 24.
  • Hír
Link másolása
A japán sajtó kiválasztott emberei már tesztelhették a PlayStation Vita egyik nyitójátékát, az új Ridge Racert, s bizony eléggé vegyes vélemények érkeztek tőlük. Sokak szerint hiába lesz nagyon olcsó megjelenéskor az anyag, még ehhez mérten is kissé kevés benne a tartalom.

A beszámolók szerint ugyan a grafika például nagyon a helyén a van, főként az éjszakai versenyeken, de cserébe a szupersima 60 fps-t fel kellett áldozni, így a Ridge Racer Vita csak 30 fps-t képes kiköhögni. Ezen kívül az alapjáték öt autót és három pályát tartalmaz, utóbbiakat ráadásul a korábbi részekből hasznosította újra a Namco Bandai, némi tuninggal.


Erre persze az a magyarázat, hogy a játék március végéig, a launch ürügyén viszonylag olcsón, körülbelül 38 dollárért lesz letölthető, de a bolti ár sem várható ennél sokkal magasabbra. A Namco Bandai szerint az alacsony belépőár segíthet kezdetben mindenkinek, hogy belekóstolhasson a multiplayeres élményekbe, s később DLC-kkel megvegye magának azokat a tartalmi kiegészítőket, amik szimpatikusak neki.

7.
7.
mestermagyar
Ennyit a psv-röl. Inkább ennyiér tabletet és rá onlive
6.
6.
Totti
#5: Akkor nézzük ezt...
http://www.youtube.com/watch?v=7zqyRuLHPCo

RR sosem volt szép játék... minimal szint, ahogy az elődök is, amúgy meg még meg sem jelent a gép, de az Uncharted kompletten beláz mindent amit eddig kézigépen láttunk, és ez is csak egy nyitócím... majd pár év múlva ha kiismerik a gépet a fejlesztők jönnek a dúrvaságok. Egy God of Warnál lehet majd készíteni a pelust:)
5.
5.
Wask
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xs5ddFlc5Tw#!
4.
4.
Wask
Nem akarok kötekedni, de iphone 4S meg ipad 2-n már most szebb a real racing 2 pl....
3.
3.
Már most 30fps? Mi lesz itt 2-3 év múlva? Nagy bukás lesz ez a vita, a telefonok 2 éven belül 100% hogy legalább tudják ugyanez, ha nem jobbat..
2.
2.
shatterhand
a namco mindig is ezt csinálta: olyankor ad ki ridge racert amikor nincs más autós cucc a piacon és lehetőleg ezt premiergépnél tegye
Ha máskor tenné (vagy közbe teszi) akk rendre szarul teljesít.
1.
1.
DON GONDOCS
jónak néz ki, tuti vétel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...