Messi a FIFA-játékok új hivatalos arca

  • Írta: InGen
  • 2011. november 24.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, szegény Rooneynak befellegzett, legalábbis, ami a videojátékos karrierjét illeti. Az angol már jópár éve a FIFA-játékok hivatalos arca, mostantól azonban ezt a szerepet a Barcelona sztárja, Lionel Messi veszi át, ő pózol majd a márciusban megjelenő, új FIFA Street borítóján is.

Érdekes cserélődés indult el a sportjátékok között. Messi egészen 2012-ig a nagy konkurens Pro Evolution Soccer arca volt, idén azonban a Konami lecserélte őt Cristiano Ronaldóra. Az így szabaddá váló játékosra azonnal lecsapott az EA Sports, s leváltották a FIFA-játékok korábbi arcát, Wayne Rooneyt.


A Barcelona sztárja, Lionel Messi fog feszíteni az új FIFA Street borítóján, s így feltétlezhetően a következő "nagy" FIFA-rész is körülötte forog majd.

Mindkét féltől hosszas ömlengést hallhattunk, hogy miért is képviselik remekül egymás értékeit, s miért lesz fantasztikus az együttműködés, de számunkra csak egy kérdés fontos: örülünk, hogy Rooney eltűnt a FIFA borítójáról?

7.
7.
keiji maeda
nagyon nagy játék lesz :) ha a2. rész szintjét üti akkor nálam már tuti vétel :) a 3. részt már az eddigi 2 videóval is felülmulta :D
6.
6.
Nathan
Rooney a király meg a Manchester United
4.
4.
JackBauer
Amúgy meg meg marketing szempontból a legjobb választás. Remélem jövőre Xavival és Iniestával lesz rajta a játék boritóján
3.
3.
JackBauer
Ronaldo keresztneve Cristiano
2.
2.
FekaFOB
1.
1.
LnB
Nem is baj mert Rooney annyira csúnya, hogy miatta a 16-éves korhatárt is rá lehetett volna tenni a borítókra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...