A People Can Fly készíti a Gears előzményét?

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 24.
  • Pletyka
Link másolása
Az Official Xbox Magazine legfrissebb, amerikai száma szerint a Bullestorm fejlesztője, a lengyel People Can Fly készítheti a Gears of War előzményeit, trilógia formájában. Igen jól olvastátok, három játékról van szó. Nincs kétségünk afelől, hogy a Gears élni fog továbbra is, de ez igen durva pletyka.

Szóval nem árt kétszer is meggondolni, hogy mit hiszünk el az egészből. Jelen állás szerint jöhetnek a Gears of War előzményei a Bulletstormot és Painkillert is megalkotó People Can Fly égisze alól. A pletykákat a OXM legfrissebb száma szellőztette meg, ráadásul a lap állítása szerint a játék olyan nagyívű történetet mesélne el, ami mindenképpen egy trilógiában látná meg a napvilágot.

Érdemes megjegyezni, hogy az Epic tulajdonában álló csapat számára nem ismeretlen a Gears of War, elvégre ők ütötték össze 2007-ben az első rész PC-s portját. Tekintve, hogy az Epic ez év szeptemberében hozta el nekünk a Gears of War 3-at, leghamarabb 2013-ban találkozhatnánk a prequel nyitó darabjával - már ha igazak a szóbeszédek. Ti mit szóltok?

19.
19.
Samu
#15: MS húzócím!Szerinted kiadják a kezükből?Max PC-re ha kijöhet... De ha lebizniszeled a Sony-nál,hogy a God Of War jöjjön boxokra is én is nekimegyek a Microsoft-nak a Gears-ért... De szép is volna! És keresztbe lehetne multizni mondjuk a PS-esek az X-esek ellen :)
Én se örülök ennek,de nem számítanék ennél a címnél multiplatform kiadásra... bár ki tudja,pár éve még azt se tudta senki se elképzelni,hogy a NOKIA windows mobilokkal fog kijönni,most meg tessék... a pénz nagy úr.
18.
18.
Ecetes sajt
Ha nem lesz a sztori mód olyan állatság mint a Bulletstorm-ban (ami jó, de itt szerintem nem kellene), akkor csinálják
17.
17.
Ecetes sajt
15.
15.
Csak ne box exkluzív legyen már basszák meg, hanem multiplatform!! A fasz kivan hogy nem lehet játszani vele ha ps-em van...anno első kettőt boxon végvittem, a harmadik előtt meg ps-re váltottam amit nem bántam meg. De jó lenne végre multivá tenni ezt is. Ráadásul a PC-seknek is tartoznak még a fejlesztők...
14.
14.
Samu
Elektromos korbács meg láncos karabély!
Jöhet az új Bullets of Wars! :D Nem bénák azok a lengyel tesók,én bízok benne,hogy az EPIC ezután is felügyeli és tudja mit adjon ki a kezéből... Tetszik ez a "pletyka"!
13.
13.
adamsfamily
A gow első részét mai napig nem vittem végig,mert nem tetszett.A 2. rész viszont jó lett.
12.
12.
ChainGun112
#11: nekem is ez jár a fejemben. pendulum wars, esetleg a battle of anvilgate vagy az hogy hogyan ismerik meg tai-t esetleg külön fejezetet csinálnának neki.. áhh imádom a gowot:D
11.
11.
Gykrizsi
Imádom ezt a játékot. Ha tényleg egy jó rész lenne, akkor megfontolandó. El tudnék képzelni egy Pendulum wars-i időkben játszodot is. Aki elégé ismeri a játékot az tudja miről beszélek.
Lehetséges hogy számozatlan részek lesznek. kopicnak igaza van. Ha érdekes történettel lenne megáldva, jó lehetne.
10.
10.
Raam989
Ez a csapat nekem örökre a Painkiller miatt marad emlékezetes. Ha jó játékot csinálnak, felőlem jöhet, ha tré lesz, akkor meg a játék neve eladja.
8.
8.
kopic
#7: Meg az ilyen előzményes részek nagyon érdekesek szoktak lenni!
7.
7.
kopic
Nagyon király lenne! Én örülnék ha tényleg megcsinálnák! Csak ne rontsák el!
5.
5.
roli33
Remek nyitócím lesz az új Gears az új Xbox-hoz. Ez tény. Ez így is lesz szerintem. Nem hiszem, hogy a 360-ra lesz még GoW DLC-ken kívül.
2.
2.
altF4
Ha minőségi munkát végeznek, akkor miért is ne?A Locustok felbukkanása és a háború kezdete elég jó lenne.Sokkal komorabb és sötétebb lehetne a sztori mint az "eredeti" trilógiában.Csak nehogy rókabőr legyen, és a pénzéhség vezérelje őket...
1.
1.
KeXxX
inkább csinálják a Bulletstrom 2-t!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...