Square Enix: Unreal 3 motorral új akció-RPG

  • Írta: InGen
  • 2011. november 30.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix bevásárolta az Epic Gamestől az Unreal 3 motort, s elmondása szerint több, eddig még bejelentetlen játékot is fog készíteni hozzá. Ebből az egyik egy akció-RPG, ami a pletykák szerint akár a következő generációs konzolokra is érkezhet.

A Dragon Quest IX producere, Ryutaro Ichimura vezeti az egyelőre 35 főt számláló csapatot, ami egy teljesen új és az elmondások szerint hatalmas akció-szerepjátékot készít. A hírek szerint Ichimura az utóbbi két évben a nyugati világban barangolt, ahol minden szembejövővel kitöltetett egy kérdőívet, így pontos képet kapott arról, milyen játékok is kellenek nekünk, meg a tőlünk nyugatabbra élőknek.

Ennek megfelelően tehát teljesen elszakadtak a Dragon Quest és a Final Fantasy irányvonalától, és egy teljesen belsős Square Enix-csapat dolgozik rajta.

A cég még a hónap elején jelentette be, hogy licencelik az Unreal Engine 3.0-t, melyre több játékot is terveznek készíteni, az azonban kissé furcsa, hogy a pletykák szerint a szóban forgó akció-RPG lehet, hogy a következő generációs konzolokra érkezik majd.

A hivatalos bejelentés még a héten várható.

3.
3.
Mortis
"...az utóbbi két évben a nyugati világban barangolt, ahol minden szembejövővel kitöltetett egy kérdőívet..." xD Gratulálok nekik. Már nem csak megcsúfolják a címeket, hanem zargatják a járókelőket is.

Amíg nem jön tőlük valami 'igenis jó játék', addig az én bizalmamat biztosan nem élvezik( persze, mintha ez sokat számítana).
2.
2.
1.
1.
giga321
Azaz Ichimura majdnem olyan mint a Dead Space ben az Ishimura XD . Kíváncsi vagyok a játékra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...