Square Enix: Unreal 3 motorral új akció-RPG

A Square Enix bevásárolta az Epic Gamestől az Unreal 3 motort, s elmondása szerint több, eddig még bejelentetlen játékot is fog készíteni hozzá. Ebből az egyik egy akció-RPG, ami a pletykák szerint akár a következő generációs konzolokra is érkezhet.

A Dragon Quest IX producere, Ryutaro Ichimura vezeti az egyelőre 35 főt számláló csapatot, ami egy teljesen új és az elmondások szerint hatalmas akció-szerepjátékot készít. A hírek szerint Ichimura az utóbbi két évben a nyugati világban barangolt, ahol minden szembejövővel kitöltetett egy kérdőívet, így pontos képet kapott arról, milyen játékok is kellenek nekünk, meg a tőlünk nyugatabbra élőknek.

Ennek megfelelően tehát teljesen elszakadtak a Dragon Quest és a Final Fantasy irányvonalától, és egy teljesen belsős Square Enix-csapat dolgozik rajta.

A cég még a hónap elején jelentette be, hogy licencelik az Unreal Engine 3.0-t, melyre több játékot is terveznek készíteni, az azonban kissé furcsa, hogy a pletykák szerint a szóban forgó akció-RPG lehet, hogy a következő generációs konzolokra érkezik majd.

A hivatalos bejelentés még a héten várható.

3 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!