Közel 1 millió Xbox 360 ment el egy nap alatt

  • Írta: InGen
  • 2011. november 30.
  • Hír
Link másolása
A hálaadást követő első péntek az a bizonyos fekete péntek, ami az Egyesült Államokban élő bajtársaink számára a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti. De jelent ennél egy sokkal fontosabb dolgot is: brutálisan korán nyitó üzleteket és irdatlanul komoly leárazásokat.

Nem csoda, hogy ugyan hivatalosan nem szünnap a fekete péntek, a legtöbb amerikai szabadságot vesz ki, hogy azonnal be tudja támadni az üzleteket, amint azok hajnalban vagy - néhány nagyobb üzletlánc esetében - akár már éjfél után kinyitnak. Minden valamirevaló cég hatalmas akciókkal és leárazásokkal készül a fekete péntekre.


Így talán nem csoda, hogy az Xbox 360-ból az egész hétvége alatt közel 1 millió konzolt (960 ezer darabot) adtak el, ebből 800 ezret mindössze 24 órán belül. Ezzel ez az Xbox 360 történetének legsikeresebb hete. A Microsoft ezen kívül ugyanezen a hétvégén 750 ezer darab Kinectet is eladott, ami szintén nem gyenge teljesítmény.

A Nintendo sem teljesített éppen rosszul: a Wiiből csak pénteken 500 ezer darab ment el, a DS-ből az adott héten összesen 900 ezer, a 3DS eladásai pedig 325 százalékkal nőttek az utóbbi két hétben.

A Sony eredményeit egyelőre nem ismerjük.

7.
7.
jszili32
6.
6.
Yanez
#2: Igen 200 doolcsi volt kinecttel együtt +adták hozzá ajándékba a Modern Warfare 3-at!
5.
5.
kopic
Grat a Microsoftnak! Nagyon örülök hogy ilyen sokat eltudtak adni! És ebből is látszik hogy a 360-at nem lehet megverni az USA-ban!
4.
4.
Fast Five blu-ray 10 dolcsi..nem rossz.
3.
3.
Mr.C
Mindig is úgy voltam vele, amióta kijött a kinect, hogy ameddig nem forr ki teljesen a dolog, hogy normális szintre fejlesszék rá a játékokat, addig nem is nagyon vennék olyat... Meg egyébként is túlságosan odanőtt a kontroller a kezemhez. : )
2.
2.
Találtam egy linket, egy box kincettel együtt 200 dollár, kb 46 ezer forint volt, BF3 kb 6500 Ft :D nem rossz: http://www.blackfriday.info/sales/walmart-black-friday-ad.html
1.
1.
Robbie17
Aaaz szép!
Mennyi lehet egy X ilyen leárazás során?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...