Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.

A híresztelések szerint a Dragon Age következő része multiplayeres komponenssel bővülhet, melyben helyet kap egy arénarendszer, PvE és PvP is. Állítólag mindezt a DICE-féle Frostbite 2 motorral tervezi megvalósítani a BioWare, ám az is lehet, hogy a többjátékos Dragon Age egy teljesen különálló rész lesz a sorozat történetében.

Ezen kívül úgy tűnik, hogy az Electronic Arts teljes erejével azon van, hogy bővítse a Dead Space franchise-t. Állítólag már készül egy FPS a témában, illetve tervben van egy űrhajós játék is. A legérdekesebb azonban egy akciójáték, mely nagyjából az Uncharted űrbéli megfelelője lenne. Mindezeken túl persze készül a Dead Space 3 is, ami a korábbi tippeknek megfelelően úgy néz ki, hogy a jeges Tau Volantis bolygón fog játszódni, és valószínűleg ebben lesz utoljára Isaac a főszereplő.

17 komment - szólj hozzá!