VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Nincs több ilyen videó? Más kockákkal?:D
#11
a videó valami nagyon király :) , a játékot meg izgatottan várom :) PS3 RULZ!
#10
Törölt felhasználó
ez a nem fogjuk elhinni egy nagy hab.
biztos nem az lesz amire mindenki számit, ahogy az lenni szokott.
#9
#8: A X a VII-hez képest kismiska . Nagyon nem mernek hozzányúlni, nem értem miért nem. A VII ps3 -mas techdemoja, mely az introt dolgozta fel annak volt hangulata..A teljes játék olyan kinézettel ..tuti siker. de nem kell nekik valamilyen furcsa oknál fogva.
#6
#5: Bárcsak FFVII lenne de akkor biztos nem ps3 exlusive lenne ahogy a FFXIII-1-2 és valószínűleg majd a versus sem..
#5
Csupán 1 olyan játék van, melyre igaz lehet a """nem fogunk elhinni""" az pedig a Final Fantasy VII remake, minden más nyilvánvaló,várható, esedékes .. Talán még a Resident Evil 1-3 stilusában készített új Resident-re lenne még igaz részemről..

God of War 4- nyílvánvaló ,hogy lesz
MGS 5 - nyílvánvaló
Shyphon Filter- szintén, valamilyen pletykák is szóltak erről.

Bár ezek a marketing szövegek csalókák a semmiről is ódákat tudnak zengeni, ahogyan a játékfejlesztők is egy 4 pontos játékról.. :D
#4
nem úgy volt, hogy Kratost meghatározatlan időre szabadságra küldik?
ha ez áll, akkor GOW4 nem lesz mostanában.
#3
Én azért reménykedek egy új Shyphon Filter epizódban. PS2-n kb a legjobb tps-ek voltak, nem értem, hogy eddig miért nem jelent meg egy rész sem PS 3-ra. Vitát is csak akkor tervezek venni, ha bejelentik rá, a pletyka szinten létező játékot.
#2
#1: jó régi videó fél éves
#1
de faxa video :D