Ingyenes matinék e hónapban a Steamen

December van, vagy mi a szösz - a génjeinkben van, hogy ilyenkor kérve vagy kéretlenül ajándékokat osztogatunk és kapunk a szeretteinktől. Jó esetben a gesztus használható valamire, nos, a Steamen is "kódolatlan hétvégéknek" örülhetünk az év utolsó hónapjában.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
Olyan, mint a Quake Wars csak más designnal és járművek nélkül. Augusztusban még tuti megvettem volna ennyiért, de már most soknak találom és a játék se igazán jön be. Igaz a múlt héten gyakorta ingyen sikerült bezsebelnem mindkét Section 8 címet, így multival elvagyok látva.
A Killing Floor infó honnan? Esetleg egy EYE vagy Nuclear Dawn hétvége nincs láthatáron? A KF siralmas.
#6
Ennyiért már valóban megéri a Brink, nem vitás.
#5
Az alapjáték 4,99€, a kiegészítőkkel együtt pedig 6€. Tehát DLCstől megkapod a mostani szar pénzünkkel számolva is 1800Ft-ért.
#4
#3: és pontosan mennyi is az az annyi?
#3
A Brink az egyik nagy kedvencem és bízom benne, hogy ismét megtelnek élettel a szerverek, mert az utóbbi időben nagyon kihalt volt. Ennyi pénzért már szinte ingyen van. Tegyetek vele egy próbát!
#2
Már mér lenne elfeledett a Killing Floor? Az igaz hogy már nem játszanak annyian, mint régen, de pl helloweenkor rengetegen voltak fenn az új skinek miatt. Én pl a mai napig lenyomok egy-két menetet naponta. Jöhetne egy második rész.
A Brink meg már volt nyáron valamikor szintén próbaverzióba már akkor láttam, hogy nem nagy szám.
#1
hú de örülök -_-