A héten jelenik meg a Trine 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Frozenbyte lépcsőzetesen jelenteti meg mesés platformjátékát, elsőként PC-re és Mac-re érkezik a program, de ebben a hónapban a konzolos verziók is napvilágot látnak. Az előrendelők körében elérhető bétaverzió automatikusan átalakul teljes verzióvá, de lesz gyűjtői kiadás is.

A PC-s és a Mac-es verziók érkeznek először, Steamen és fizikai adathordozón - egészen pontosan holnap, azaz december 7-én. Elérhető lesz sztenderd és gyűjtői formában, utóbbihoz digitális artbook és soundtrack is jár majd.

Érdekesség, hogy a játék időzített DRM-védelemmel lesz ellátva a Steamworks segítségével, ám az ígéretek szerint a Frozenbyte kiadja 2012 folyamán a DRM-mentes változatokat is, vélhetőleg olyan kedvezményes csomagban, mint a Humble Bundle.

Természetesen a dobozos verziók igazi művészeti albumot és zenei CD-t tartalmaznak majd. A konzolos változatok is napvilágot látnak még ebben a hónapban. Az Egyesült Államokba december 20-án érkezik a PS3-as változat, de az ígéretek szerint Európában is rátehetjük a mancsunkat még az ünnepek előtt. Az Xbox Live-ra december 21-én érkezik a Trine 2.

6.
6.
TzuQ
Már előrendeltem. Amúgy 2.5D.. :D
5.
5.
#4: de a játék nem 2D-s =D max a stílus
4.
4.
Cuppak
YES YES YES! :D Kedvenc 2D-s játékom.
3.
3.
giga321
2.
2.
ReNegAdE
Nagyon várom!Dec 20 már nincs messze!:)
1.
1.
Dresa
ááh végre!!!
olyan rég nem jött semmi info rola, nem is tudtam h ez az a hét..
remélem ez mostmár nem csak a microsoftos joystickokat támogatja csak, mert az 1 essel nagyon nem jött ösze h haverokkal együtt végigtoljuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...