Dobozos formában is megjelenik a Jurassic Park

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 8.
  • Hír
Link másolása
Nem csupán digitálisan letölthető formában lát napvilágot a Jurassic Park: The Game, mivel a Kalypso Media megállapodást kötött a Telltale-lel, így Európában és sok más régióban dobozos játékként is kiadják a címet. Amerikában már megjelent a Heavy Rain-klón, hozzánk jövő év elején érkezik.

Nem csupán letölthető címként lát napvilágot a Telltale Jurassic Park: The Game-je, hanem kiskereskedelmi forgalomban, dobozos formában is. A Kalypso Media fogja kiadni Európában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Dél-Afrikában és Ázsiában - 2012 első negyedévében PC-re és Xbox 360-ra.

A tengerentúlon már elérhető a játék, igazi interaktív filmmel van dolgunk, a Telltale számos dolgot átvett a Heavy Rainből - úgy látszik, ez a fajta megoldás számos kalandjátékban visszaköszön majd a jövőben. Érdekességképpen megjegyezzük, hogy az Xbox 360-as változat alapból dobozos formában jelent volna meg, de most már minden platformon kijön fizikai adathordozón is. Meg aztán a polcon is szebben mutat így. Tekintsük meg az első kilenc percet - vigyázat, spoiler következik!

13.
13.
mnmn1
#9: A "Fahrenheit-et" ugyan úgy a Quantic Dream alkotta
12.
12.
mnmn1
#10: A Hét Kérdése!

Talán pont az eladások miatt, remélik hogy dobozos formában talán egy kis emelkedésre tehetnek szert.
11.
11.
Netsu
mnmn1, Ronam: Köszi a felvilágosítást. :) Talán azért egy próbát megér. Végül is K2nak sikerült belebuzulnia. :)
10.
10.
dante92
Az ilyen szarok (amik 4/10-et kapnak) miért jönnek ki dobozos formában, de mondjuk egy Crysis, Resident Evil 4, I am Alive, amik meg is érik az árukat, azok miért csak letölthető formában vannak (Xbox-ról beszélek)?
9.
9.
l.rics16
elismerem hogy a játék egy kalap szar de azért ne hivjuk már heavy rain clonnak mert az egyáltalán nem az első játék amiben a gombokat hirtelen nyomkodni kellet meg ienek voltak a játékban volt is egy jatek még pc re ami tisztára olyan volt mint a heavy rain asszewm vami Fahrenheit a neve és senki nem baszogatta a heavy raint amiatt hogy annak a játéknak lenne a clonja
8.
8.
Ronam
#7: Legalább annyi bug van a játékban, mint helyesírási hiba a kommentedben. Én sem tudnám megszámolni az tuti :DDDD.
7.
7.
Motig
én is végig vittem és az eredmény:
1 délután + este volt bene
bugok jöttek de számolni sajna nemtutam menyi anyira tele volt:(
van oylan rész ahol azt sem tutam mit kéne csinálni..(aztán amikor kiderült mit kell csak lestem hogy most ezt komolyan gondolják?!)
a vége: hát izééé... valahogy kicsit értelmesebbre számitotam..(lesétek meg és megértitek mire gondolok)
a legjobb talán a halál nemek voltak mert azok is olyan eltulzot kivitelezések hogy csak na!(kedvencem: a vége felé a konténernél az utolsó előti gombot ne nyomd be! na azon fetrengtem!)
6.
6.
Ronam
#2: Hatalmas hiba ezt a játékot a Heavy Rainhez hasonlítani. Nem akarlak elkeseríteni, de ez cseppet sem fog kárpótolni :D. Ez egy nagy rakás fos lett sajna....
5.
5.
K2 The Highest
Imádtam ezt a játékot...Bugos, randa és bibis...De olyan hangulata van és annyira nem tudtam abbahagyni, hogy majdnem besoroltam a kedvenceim közé :)

Egyetlen igazi kritériuma van...BORZALMASAN RÖVID!
4.
4.
mnmn1
#2: bocs hogy ezt kell mondjam, de a játék iszonyú gyenge lett: http://www.metacritic.com/game/pc/jurassic-park-the-game
Kár Érte!
3.
3.
kirschakos
Na ennek örülök! Ha jó lesz a játék akkor be is szerzem:)
2.
2.
Netsu
Mindig is érdekelt a Heavy Rain, de PC játékos mivoltom miatt nem tudtam kipróbálni, de majd ez a játék kárpótol valamelyest. Csak a külcsín tényleg elég gyászos, de ezen hamar túl tudja tenni magát bárki.
1.
1.
nero66
A játék menet egész jó de a külsőn még dolgozhatnának :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...