Bezárt a GSC, nem lesz S.T.A.L.K.E.R. 2

Bár formálisan még nem jelentették be, a hírek szerint az ukrán GSC lehúzta a rolót, és így a S.T.A.L.K.E.R. második része sem készül majd el. Az infókat egy ukrán lap szállította, ezeket a fejlesztők először cáfolták, majd különböző fórumokon maguk is megerősítették, hogy vége van a csapatnak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
Egyet értek lehet az 4A Games-nek kéne foglalkozniuk a témával
Elvileg ők dolgoztak anno a S.T.A.L.K.E.R Oblivion Lost-on
Jó lenne ha kezdenének valamit magukkal a srácok mert ez a kedvenc járékom és ez nagyon nincs jól így :(
#29
Törölt felhasználó
Nos ez vicces... Egyszerre érzek bánatot és érdektelenséget. A STALKER-Shadow of Chernobyl számomra minden idők legjobb "szabad világú shootere volt", mint történet, hangulat és felépített világa szempontjából. Imádom minden porcikáját, rengetegszer játszottam újra-és-újra. Nem tudom megunni !

Ellenben, pont ennyire utálom minden folytatását, taszít, idegesít, és a hátamon végigfut a hideg annyira rossznak tartom őket. Ezért van, hogy sajnálom, mert egy fantasztikus élmény volt anno játszani vele (és az is lesz mindig), de amivé lett az olyan szinten hidegen hagy, hogy valahol frigid leszek tőle :(((
#28
Az lenne a legjobb hogy azokat az embereket akiket kirúgnak alapítanának egy másik stúdiót, és csinálnák tovább a STALKER-t, mivel ha a stlaker kiesik(kérlek istenem neeee) akkor már csak a METRO marad.
#27
Hát ez nagyon "jó" hír. Pont a napokban filóztam hogy mennyire jó lenne megint a zónában mászkálni! Meg hogy mennyire hangulatosak voltak az eddigi részek. Bármi is legyen az ok, ez gyászhír...
#26
#25: :DD
#25
#24: Ha az EA átvenné, tuti az alá is Frostbite 2-t raknának, aztán a hős amerikaiakkal el kéne foglalni a zónát amit a gonosz terroristák irányítanak.
#24
Én úgy tudom hogy akik csinálták a Metrot (4A Games ha jól tudom) a GSC csapatból váltak ki tehát, az se lehetettlen hogy a 4A átveszi a STALKER2 mivel ki más értene hozzá, mint akik a GSC-ből váltak ki. De ez szerintem függeni fog a Metro 2. része után hogy mekkora bevételhez jutnak majd, mert ha valamelyik hülye cég veszi mint pl.:EA akkor a STALKER-t is lehúzhatjuk a wc.
#23
#20: Kinek mi, a Metro nálam már ott elbukik a Stalkerhez képest, hogy nem sandbox. Pedig a Metrot is imádom. De az értékelések alapján is a Stalker viszi a prímet...
#22
Szerintem vkik úgy is átveszik a fejlesztést és lesz ennek második része.
#21
#20: Véleményem szerint a STALKER sokkal jobb nála.
#19
Neee :'( hát ezért igen nagy kár.. Egy hype-olt és sz*r játék költségvetését sztem ráfordíthatnák, lsd. NFS sorozat mostani darabjai... :'D
#18
Ha valaki át is veszi a fejlesztést tőlük, nem biztos hogy hangulatban ott lesz mint eddig. Több szerencsét a továbbiakban mind az 50 embernek.
#17
Hangulatban a stalker sorozat minden darabja verhetetlen volt, nincs még 1 ilyen játék ami ennyire jól hozta volna ezt a depis hangulatot ami ebből sugárzik én nagyon csíptem kár érte! Ha esetleg valaki látna benne fantáziát remélem nem csinálnak belőle egy ilyen cukorral leöntött konzolos szart!
#16
:((
#15
Jelent meg par koncepcios rajz is csak valamiert innen hianyoznak.
#14
A kedvenc játékom, épp reménykedtem benne hogy vga-n lesz trailer erre ... ;( http://nooooooooooooooo.com/
#13
Megtudná nekem mondani vki h helyi idő szerint mikor kezdődik a vga? köszi a válaszokat!
#12
#9: Call of Pripyat szerintem eszméletlen jó lett, csak kicsit rövid volt.
#11
#9: Szerintem a CoP az egyik legjobb lett.